Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

På latter med kjæresten!

Har dere sovet godt? Det har ikke vi. Vi har nemlig en ?venn? utenfor vinduet vårt som kommer for å mekke på sykkelen sin hver bidige natt nå. De tre siste nettene kommer han rundt klokken 02.00 på natten og styrer på. Ettersom han er narkoman, har vi bare latt han holde på. Tenkt: ?Han har det ille nok fra før av, så hvorfor forverre tilstanden hans med å klage på sykkelen hans?!? men, nå er det litt nok for vår del.

Men, for å glemme det, så går vi over til noe litt mer hyggelig. Robin hadde bursdag igår og dette måtte jo selvsagt feires. Ikke bare fikk han kake på sengen, frokost på frokostbenken, gaver og sang. Han fikk jammen meg ballonger, champagne, middag, pannekaker OG en snill kjæreste på kjøpet.

Som ekstra bursdagsgave tok jeg han med på Latter, for å se på komikameratene. Er han ikke kjekk? Hele 32 kjekke år. Vanligvis drar jeg ikke på norske stand-up´er, da jeg ikke er helt der, men guttene overrasket positivt. Om jeg anbefaler dem? Nja, jo, jeg gjør vel det.

/Komikameratene/

Nå gjelder det for meg å gjøre meg klar. Er på vei til Snowboard VM på Tryvann. Legger ved bildegalleri . Ha en fantastisk søndag videre♥

4 kommentarer

Vemund Eldegard

19.feb.2012 kl.09:29

Fine bilder. :-))

IdaCharlotte

19.feb.2012 kl.09:32

søte dere er! =))

Elin Slåen

19.feb.2012 kl.10:07

Høres ut som en fin bursdag ;) Jeg så komikameratene når de var i Kr.sand og det shoewt var faktisk veldig bra- følger litt med på det på tv, og til nå er jeg glad jeg ikke var på noen av de stedene :P he he..

Gratulerer med kjæresten i går :D

Irene

19.feb.2012 kl.11:47

Du må kose deg på snowboard vm, ser på det på tv jeg :)

Skriv en ny kommentar

hits