Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Fantastisk Vixen Blog Award

God morgen vakra♥

Ah... fy fader for en gårsdag. Jeg er sliten like HELL, men alt var verdt det. Er så stolt over meg selv. Jeg la ut innlegg etter innlegg å storkoste meg. Jeg virkelig har ikke ord for Vixen Blog Award og den gjengen.

Fy fader for et pågangsmot. Vi snakker om vakre, dyktige og herlige damer. Så en stor takk til Marianne Jemtegård med sitt vakre smil og sexye holdning. Til Kaja Gilje Sekse for sin tålmodighet med oss nykommere som livebloggere og til Siri som var positiv selv under mye stress.

Disse tre damene + mange andre gjorde at jeg er stolt over utdanningen min. Journalist. Til alle som takket nei eller som ikke dukket opp fordi dere ikke trodde det skulle bli bra, dere må dukke opp til neste år. Selvom jeg er sliten og merker kjøret fra igår angrer jeg ikke ET sekund på at jeg ble med som årets tre livebloggere.

Merker jeg sjekker mailen hele tiden i tilfelle jeg får en mail der det står "Candy, du gjorde en så ufattelig bra igår at vi vil ha deg fast i staben vår". Nå gjelder det å drikke ferdig kaffen min og komme meg ut av huset. Må ta igjen alt det jeg måtte forsømme igår, men en ting har jeg lovet meg selv etter gårsdagen Vixen Blog Award.

Og det er at jeg skal være med igjen til neste år. Forhåpentligvis som deltaker. Og dere må hjelpe meg. Virkelig. Til neste år skal jeg være ved staben sammen med fantastiske Ulrikke Lund, Linnea Myhre, TegneHanne som stakk av med diamanten til en verdi av 80.000. Gud, jeg er fremdeles helt gira, så nå bare avslutter jeg dette innlegget. Love you guys! For å lese alle min saker for Vixen finner du her http://vixenmagazine.no/blogg/author/candidamr/

Én kommentar

Irene

15.feb.2012 kl.11:24

Godt å høre at det var bra og at du koste deg :D

Skriv en ny kommentar

hits