Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

40 gavetips til mor!

Søndag 12. februar er det veldig mange mammaer som fortjener ekstra oppmerksomhet. Gjerne i form av noe ekstra godt. Derfor har jeg laget dette innlegget (og brukt haug av tid) slik at du finner noe flott uten at det trenger å koste skjorta.

Mammaer trenger ikke rådyre ringer eller diamanter for å føle seg verdsatt. En tegning, en god klem eller noen koselige ord er alt som skal til. Eller kun noe godt å spise? Uansett vil du kunne finne en rekke tios og ideer til hvordan du kan skjemme bort din mamma imorgen. Ikke glem morsdagen på søndag. Hun fortjener å bli vartet opp!

En morgenkåpe eller nattkjole kan aldri slå feil. Om du er usikker på hvilken str mammaen din bruker, gå i skapet hennes, sjekk ut størrelsen på en genser eller t-skjorte og gå for den størrelsen. Mest sannsynlig vil den passe. Om ikke, husk å ta byttekort/lapp.

Om du velger å gi mor et smykke trenger du ikke å ta den dyreste. Det viktigeste for henne er tanken bak det hele. Med 300 kroner kan du komme veldig langt. Husk at prisen ikke er alt, men tanken og ideen bak det.

Man trenger ikke å være mor for å få blomster, men vi kan være enige om at en bukett med roser, tulipaner er ganske koselig å få uansett på året. Stikk innom en blomsterforhandler idag.

Med konfekt eller sjokolade kommer du garantert til  å smelte hennes hjerte. Pascal er dyktige på konfekter. Ta en tur innom om du har en i nærheten.

Jeg elsker tøffler og vet at mange mødre der ute elsker det de også. Hva er ikke bedre enn varme føtter etter en deilig frokost på sengen. Merker jeg misunner mødre akkurat nå.

Bak, bak, bak! Det er rimelig, hyggelig og ikke minst deilig. Du/dere kan servere mamma frokost på bordet etterfulgt av kaffe og en deilig kake. Enten det er lavkarbo eller ei, så garanterer jeg deg at hun kommer til å bli en lykkelig dame resten av dagen. Til sist, men ikke minst...

Lag/kjøp et kort og skriv et dikt til mammaen din. Jeg sikker på at den gaven vil treffe hennes hjerte mest. Ha en fantastisk morsdagshelg. Vi skrives♥

Psst:

Flere innlegg kommer frkreyes.no

 

6 kommentarer

Susi ♥

11.feb.2012 kl.12:10

Har kjøpt allerede :)

May-Teresa

11.feb.2012 kl.12:10

fine tips :-) skal kjøpe i dag.

Tine

11.feb.2012 kl.12:15

Takk for gode tips

- Tinealice.blogg.no kommenterer alltid tilbake.

Sandippen

11.feb.2012 kl.12:23

Utrolig fine og nyttige tips :)

Takk ;)

Sandra Anna

11.feb.2012 kl.12:50

aww :)

kristinelhogirjahb

11.feb.2012 kl.14:37

Mye fint! Har alerede kjøpt! ;D

Skriv en ny kommentar

hits