Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anoreksia på trening!

Hei skjønning♥

Egentlig var jeg ferdig med å skrive innlegg idag, men det er bare noe jeg MÅ få ut fra brystet. Treningen idag var kanskje noe av det beste som har skjedd meg i hele dag. Det var deilig, så befriende, svetten rant og jeg storkoste meg. Jeg kjente at hjertet pumpet, at kroppen storkoste seg og at magen ble strammere. Dessverre var det et syn som satte meg helt ut under spinningtimen idag og det var så trist.

I timen var det en vakker jente som tydelig hadde anoreksia. Det var såvidt hun greide å tråkke på sykkelen. Ansiktet var lik blekt og man så at hun ikke nøt treningen. Alt hun tenkte på var kaloriene. Det var flere i salen som var sjokkerte.

Sjokkert over at man kan bli så tynn og alikevel forsette å skade seg selv. Det var så trist. Jeg ble så utrolig lei meg.. Fikk bare lyst til å gå av min egen sykkel, be henne stoppe sin og gi henne en klem. For trening skal være sunt. Det skal få deg til å føle deg bedre, gløde og booste selvtilliten din. Ikke ødelegge deg. Så jenter, om dere har noe lignende problem, vær så snill, ta kontakt med noen og prat om det. Ikke sitt inne med det.. Det må jo føles mye bedre.. Vi skrives. Ta vare på deg selv♥

Les andre innlegg på www.frkreyes.no

2 kommentarer

Viktoria ; *

23.jan.2012 kl.22:14

åå stakkars jente :/

frkreyes

23.jan.2012 kl.22:33

Viktoria ; *:

Det var et trist syn..

Skriv en ny kommentar

hits