Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

HELSESØSTER HEGE CHRISTINE SØRENSEN.

Hei. Mitt navn er Hege Christine Sørensen og jobber som helsesøster i Fredrikstad. Opprinnelig er jeg fra Rykkinn i Bærum, men ble lokket til Fredrikstad av en kjekk ung mann da jeg var 21 år.

Her har jeg nå bodd halve livet mitt. Jeg trives godt i en by som Fredrikstad, den er stor nok til å ha alt man trenger, og liten nok til at man føler seg hjemme.

 Jeg er utdannet sykepleier fra Høyskolen i Østfold, og helsesøster fra Høyskolen i Akershus. Jeg har erfaring fra både barneavdelig, prykiatri, akuttmottak og hjemmesykepleie, så jeg føler jeg har bred bakgrunnskunnskap.

I tillegg har jeg tre barn selv på  10, 17 og 19 år, så jeg har også mange selvopplevde erfaringer å bruke i mitt arbeid som helsesøster.

Jeg jobber som helsesøster på en helsestasjon og en ungdomskole. Fritiden bruker jeg mest på mine tre barn og deres interesser, men forsøker også å få til litt trening på friskis og Svettis og en ferietur i ny og ne

På si skriver jeg blogg, hegehelsesoster.blogg.no! Bloggen har ungdom og unge mødre som målgruppe, men jeg skriver selvfølgelig for alle interesserte. Jeg har mange faste lesere, og de er i alle aldre!

Jeg ønsker å ha en aktiv blogg der leserne er med på å bestemme innholdet. Jeg vil ha kommentarer og spørsmål og gjerne tips om hva jeg skal skrive om, både på bloggen min og på frkreyes.no

Jeg synes det er kjempegøy å skrive blogg. Det er viktig med en helsesøster på nett ser jeg av alle spørsmålene jeg får.  Spør om hva som helst: "Ingen spørsmål er dumme spørsmål"

Det jeg skriver er ikke "synsing" men bygger på faktainformasjon samt anbefalinger fra folkehelsa, helsedirektoratet. Ofte har jeg med nyttige lenker for de som vil lese mer om det jeg skriver om. selvfølgelig skriver jeg ikke bare fag.

Jeg skriver litt om meg selv også, slik at leserne blir kjent med Hege bak helsesøster tittelen. Jeg vil at leserne skal se at også jeg er en helt vanlig person, med helt vanlige hverdagsutfordringer, og med en masse selvironi!

Gleder meg til deres spørsmål.

Hege

4 kommentarer

Lena ♥

18.sep.2011 kl.21:09

kult da :)

Lablonde Buhinja

18.sep.2011 kl.21:16

nice :)

camilovestvdandspn

18.sep.2011 kl.21:19

Kult

SinteTårer

01.okt.2011 kl.06:09

:-)

Skriv en ny kommentar

hits