Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BOOST FØR TRENING!

God formiddag sweets!

Åh, må bare takke dere for nydelige kommentarer fra innlegget Drømmehuset! Tydeligvis ikke bare jeg som driver å drømmer meg  vekk i vakre hus. Det er som noen skrev på kommentarfeltet: Heldige den personen som har bodd der. Kunne ikke vært mer enig.

Jupp, du ser helt korrekt. Det er tid for workout og på en søndag. Løping rundt Sognsvann. Herlig♥ Jeg er helt lik dere på mange mulige måter. Jeg lover. Du sitter kanskje hjemme og lurer på hvorfor i all verden jeg skal ut å løpe når det er så surt ute. Det er småkaldt, det regner og det må jo være hundre ganger bedre å bare sitte på sofaen, kose seg med en bok eller et blad og nyte søndagen?

Jo, jeg kunne forsåvidt ha gjort det, men jeg kjenner meg selv såpass nå i en alder av 26 år. Jeg vet at jeg kommer til å få dårlig samvittighet for alt jeg putter i munn. Sunt eller ei. Det spiller ingen rolle.

Jeg kommer til å irritere meg over at jeg ikke tok den ene timen av hele søndagen på en frisk løpetur. Jeg kommer til å telle kalorier helt til jeg blir lei og jeg kommer ikke til å være en veldig god kjæreste å ha med å gjøre resten av dagen.

Usunt forhold til mat? Kanskje. Bedre å løpe enn å ikke spise? Definitivt! Så derfor har jeg tatt meg øreklokkene til Robin. Booster meg selv opp med favoritt musikken min slik at jeg kommer i løpemodus og ut av leiligheten. Resten av dagen kan jeg storkose meg med kjæreste, god søndagsmiddag og en rolig hjerne.


Kom igjen. Run with me!♥

www.frkreyes.no

5 kommentarer

<3RAGNAE-legg meg til som venn!

18.sep.2011 kl.13:29

kos deg:)

Annette,s blogg ♥

18.sep.2011 kl.13:29

kul header -♥

komentar tilbake?

sannabastiansen

18.sep.2011 kl.13:30

Jeg synes søndager er supre å trene på, da har man jo fri hele dagen:D

Iselin Kalstad

18.sep.2011 kl.13:36

Flink :D

♥heidiijh

18.sep.2011 kl.14:34

nice :)

Skriv en ny kommentar

hits