Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRENGER DIN HJELP!


Ofte er det slik at noen fanesaker er altfor bra for å la dem gå. Du vet den slike saker du bare skulle ønske du kunne bidra med og det med hele ditt hjerte? Jeg fant endelig min. På  bloggen til Trine Grung  Det er en herlig gjeng, på fem stykker som skal sykle Norge på langs  for å spre budskapet en barndom uten vold. Budskapet kunne ikke ha passet meg mer perfekt. Mer om hvorfor kan du lese i innlegget en barndom uten vold.

Så, jeg tok til meg motet, skrev en liten twittermelding til Trine og fikk det fantastiske svaret at sjansen var stor for å bli med, men jeg måtte sende henne en mail. Min mail ble sendt avgårde til henne og dette var svaret jeg fikk tilbake:

"Supert! Tusen takk for mail! Denne "turen" er for alle og de søm ønsker det kan være med å sykle. Vi er en kjernegruppe på 5 stykker, men utover det er det mange som vil være med for å fronte budskapet. Jeg har oversendt mailaddressen din til de som administrerer det....jeg er med for å øke markedsføringsverdien, sammen med fotballfrue.no. Vi to er med i kjernegruppen. "

Videre skriver hun:

"Det vil være en del egenplanlegging men dette vil du bli informert om via mail går jeg utifra. Husk, vi starter 19 mai neste år og skal sykle i snitt 10 mil hver dag i 30 dager. Du må tenke nøye igjennom det for du tjener ikke noe på det og må stå for det meste selv den måneden. Det er et omfattende opplegg.....men vi setter pris på alle som er med!! Det er totalt rundt 25 som allerede er påmeldt fra start."

Tenk over:
- mat
- soving underveis
- utstyr (det koster en del)
Vil IKKE ta luften ut av deg.....jeg bare sier at det er et stort prosjekt og ikke noe en bare gjør på noen dager. MYE trening i forkant og kunnskap om utstyr underveis.

Klem fra meg!"

Det er jeg trenger din hjelp. Det er som Trine skriver, utstyr koster en del, overnattinger koster enda mer og mat er dyrt nok fra før av. Jeg har funnet ut at jeg trenger absolutt alt sammen. Laget en liten oversikt:

Om du kjenner noen som jobber i klesbutikk, sportsbutikk, matbutikk, en far som driver rørleggerfirma, en mor som er advokat, en onkel som er tømrer eller en hyggelig nabo som eier et firma og trenger reklameplass og som er villig til å sponse en sporty jente, be de ta kontakt med meg på mail. Jeg bryr meg egentlig ikke om summen de tilbyr eller om det kun er en 500 lapp de har å tilby, alt hjelper.

Fortell at saken går til noe veldig bra og at de ikke vil angre på at de valgte meg som en ambassadør for deres firma. Hva er ikke bedre enn ei ung, sprek, blid og herlig jente som skal blogge hver dag om turens hendelse/r. Det blir  10 mil hver dag i 30 dager med deres reklame på ryggen? Tilbudet er for godt for å være sant. I tillegg, hvor mange mørke jenter er det som har syklet Norge på langs tidligere? Og hvor mange sykler med Trine Grung og fotballfrue?

Dette er utrolig viktig for meg og jeg vil ikke la det gå i glemmeboken fordi lommeboken ikke strekker til.  Så her trenger jeg deres hjelp. Virkelig. Setter stor pris på all hjelp jeg får underveies. All hjelp taes imot med stor takk.

9 kommentarer

Elin Slåen

15.sep.2011 kl.21:44

Åhh, jeg kommer ikke på noen i farten, men hvis jeg kommer på noe skal jeg skrike ut :))

frkreyes

15.sep.2011 kl.21:49

Elin Slåen:

Tusen takk Elin. Bare spre budskapet og jeg blir super happy!

Elin Slåen

15.sep.2011 kl.21:52

Dette høres veldig bra ut, så jeg skal helt klart høre litt rundt :))

Frøken Ana

15.sep.2011 kl.22:07

Så bra at du er med :D

Miriam

15.sep.2011 kl.22:20

Lykke til. Dette er sporty gjort av dere. Jeg hadde vært stolt hadde jeg syklet 10 mil på en uke, men 10 mil hver dag er i overkant for mye for min del. Det er jo toppidrett å sykle sånn en måned.

Helene, fotoblogg.

15.sep.2011 kl.22:48

Lykke til :)

Cvika

15.sep.2011 kl.22:55

Lykke til :)

Jeg vet ikke om noen nå, men om jeg ser noen som vil ha så skal jeg skrike ut :))

I d a C h a r l o t t e ~

16.sep.2011 kl.00:37

Jeg skal høre med dem jeg kjenner (:

Randomjenta

16.sep.2011 kl.10:23

Flink du er! Det er en av mine drømmer å sykle Norge på langs :)

Skriv en ny kommentar

hits