Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

HELSEPERSONELL

God dag nydelige deg,

Det har ikke vært til mye oppdatering fra min side idag, rett og slett fordi andre ting måtte prioriteres. Noen dager går det i ett, spesielt når man må hive seg i bilen og bare kjøre avgårde med kun de nødvendigste ting. Du vet den Superwoman antrekket jeg nevnte iste. Der tålmodigheten og effektiviteten er på topp. Gjør meg absolutt ingenting. Ikke så lenge jeg vet det letter dagen for mine nærmeste.Men, det var ikke om meg dette innlegget skulle handle om, heller går jeg ikke nærmere på hva som har skjedd og hvorfor dagen er blitt brukt på Aker sykehus, men vil heller bruke dette innlegget til å skryte av helsepersonellet man blitt møtt av på sykehus rundt i landet.

Ikke bare har dere gjort en strålende jobb når det gjelder Oslo og Utøya 22.07.11 situasjonen, men dere står på hver dag fra mandag til søndag. Til alle tiders døgner.

Jeg vet dere ofte har langt mindre tid enn hva dere viser til pårørende, alikevel stopper dere opp og spør om det er noe dere kan hjelpe med når man står forvirret i gangen i håp om å finne en sykepleier, i håp om å få noen svar. Tusen takk for den gode jobben dere gjør når andre sitter på sofaen og ser på film og spiser snop.

Tusen takk for den gode jobben mange av dere gjør når pårørende "maser" om sine nærmeste og tusen takk for den jobben dere gjør mens andre får æren.

Hver og en av dere burde fått en rose eller et lite kort som påminnelse av hvor viktig jobb dere utfører i Oslo og resten av landet. Det går dessverre ikke fra min side, da kontoen min ikke hadde rukket til, men jeg oppfordrer mine lesere til å skryte av en sykepleier eller to og si at de gjør en fabelaktig jobb om dere kjenner noen.

Vi skrives senere♥ www.frkreyes.no

8 kommentarer

tamseen

11.sep.2011 kl.18:37

Ha en fin dag videre:)

camilovestvdandspn

11.sep.2011 kl.18:38

Digger bloggen din

Iselin Kalstad

11.sep.2011 kl.18:39

All ære til dem ja :)

Celinn Jensen

11.sep.2011 kl.18:39

elsker bloggen din! :D

siljechristin.blogg.no

11.sep.2011 kl.18:59

De gjør en fin jobb og har gjort en fantastisk jobb angående oslo og utøya!

JEANETTE

11.sep.2011 kl.19:02

Tusen takk for dette innlegget, det varmet godt i hjertet å lese ordene om oss og det er slikt som dette som gjør at vi bare ønsker å gi mer i vår travle arb.hverdag :-)

Hilsen en veldig stolt sykepleier - akkurat i dette øyeblikket :-)

J a s i s ♥

11.sep.2011 kl.19:32

Veldig fint innlegg...nydelige bilder ♥

Karmaliving

11.sep.2011 kl.20:38

Takk, det varmet:) Klem fra sykepleiern på helgevakt;)

Skriv en ny kommentar

hits