Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REGN OG ATTER REGN!

God morgen nydelige deg,
 
Det er typisk norsk å snakke om været når man kommer fra Norge og det er sjeldent jeg startet er innlegg med å være negativ, men fy søren, enda mere regn? Vær er et tema jeg aldri pleier å skrive om, da jeg finner det ganske kjedelig, men idag, idag må jeg bare.  Nå må det regnet slutte å plaske utenfor mitt vindu.  
 

Altså, misforstå meg rett, jeg elsker lyden av regnet treffe asfalten og paraplyer. Elsker å holde en bok i hånden mens jeg nyter en god kopp kaffe og en kjæreste som holder på med sitt.

Skulle også ønske jeg kunne gå ut, kun iført i t-skjorte, gummistøvler og forvandle meg selv til en femåring. Finne den største sølepytten og plaske der mens regnet plasker ned på hodet mitt. Du vet, litt tilbake til barndommentid og storkose meg,  men å be om en liten regnpause er det virkelig for mye å forlange?

 

Men, men, jeg har skrevet det før og skriver det igjen. Det er vel bare å innse at sommeren er forbi og at høsten krever sin plass. Så det er bare å ta frem paraplyen og nyte regnet istedenfor å irritere seg over den.

Vet ikke helt hvordan jeg skal gjøre det med løpetreningen idag, ser veldig ut som om at det blir Elixia. Ingen vits å bli forkjølet over noen regndrypp. Benytter også muligheten til å ønsker deg en herlig mandag  søtnos også skrives vi. Om jeg ikke har regnet bort♥

WWW.FRKREYES.NO

6 kommentarer

Anne - blir mamma i mai 2012 <3

05.sep.2011 kl.09:06

det bare regner synes jeg. Kjempekjedelig vær!

hannele

05.sep.2011 kl.09:27

Det regner, men det er da utrolig mildt og godt i luften likevel! Det kan være deilig å løpe i regnet! Bare sørg for å ikke bli stående å fryse mens du er våt og bytte til tørre klær umiddelbart etterpå. Det er ikke noen fare for at du blir sjuk hvis du hvis du ikke allerede har "baseluskene" i kroppen da :-) Blir nok nok innetrening utover året....

Lablonde Buhinja

05.sep.2011 kl.09:45

så fine bilder:) liker den mote du sriver på :)

Alexa

05.sep.2011 kl.11:26

KJempe fine bilder av deg. Ah, regn er så kjipt. Men ja, du ahr rett i at noen ganger har mann lyst å ta på seg fargerike gummistøvler og leke i regnet. Men her er det altså kaldt og sommeren er forbi :( ah, du beskrev dette på så fint måte!

Merethe

05.sep.2011 kl.15:18

Enig! Det har jo nesten ikke gjort annet enn å regne i hele sommer. Utrolig kjipt!

yvonnelandgraff

05.sep.2011 kl.17:23

Er helt enig! Regner mye her også. Du var utrolig pen :)

Og du skriver veldig bra :)

Skriv en ny kommentar

hits