Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

EN KVINNE TIL SIN HATT!

God kveld nydelige deg,

Har du nytt regnet idag?

Tro det eller ei, men det har faktisk jeg. Er så utrolig fornøyd med den nye hatten min fra H&M. Kupp rett og slett. Elsker at den er stor.

For meg så er det yber viktig at håret ikke blir vått, da det blir til afro, men med denne hatten, så beskytter den alt sammen, uten at jeg må drasse med meg paraplyen.

Følte meg skikkelig teit i begynnelsen, ikke minst følte jeg som en kjerring. Ble noe paranoid i tillegg, mente at alle så på meg, men vet du hva, jeg tror de glaner så mye fordi de selv skulle ha hatt en slik.

Og fordi de selv skulle ønske de turde å gå i en slik en. For det er ikke alltid like lett å vandre langs gaten alene med en hatt. Noe som er forståelig. Det er mange blikk ute og går.

Men pokker heller, shit i det. Gå inn i ulike butikker, prøv alle alle hatter du finner. Ha gjerne med deg en venninne eller to og lek deg frem. I verste fall kan hatten ligge hjemme, i skapet eller på soverommet helt til du tør å ta den på deg.

Jeg skal love deg du kommer til å få mye morro med den. Pass på mange blikk der du går, folk kommer til å syntes du er HOT, hehe..

(Robin som syntes det er morsomt med tullebilder iblandt) I tillegg lurer du kanskje på hvorfor jeg holder kakeboksen i hånden? Som ikke er hjemmebakt, men fra Baker Hansen? Jeg prøvde, jeg skal med hånden på hjertet si at jeg prøvde, men tiden strakk ikke til. Prøvde virkelig å ta på meg Superwoman dressen, ta frem bakeutstyret og trylle frem noe, men men, med bursdagskort ordning til farmoren til Robin OG middag kl 18.00, fikk jeg ikke tid.

Hva er ikke mer herlig enn å få det ferdig laget på Baker Hansen? Absolutt Ingenting! Det ble en kake derfra og følte skulderen min ble ti tonn lettere. Herlig! Nå vender denne snuten seg mot sengen, en god bok skal leses og denne søndagen skal lukkes før vi møter mandagen igjen.

Håper du har hatt en fabelaktig søndag og ønsker dere en goooood natt. Vi skrives imorgen. Gleder meg allerede!♥

WWW.FRKREYES.NO

5 kommentarer

Pia Vinningland

04.sep.2011 kl.22:18

Nydelig header du har fått deg! <3
Stilig med stor hatt! Men har ikke mot til å gå med det ;s

camilovestvdandspn

04.sep.2011 kl.23:35

Kul hatt:)

Ann Lively

05.sep.2011 kl.00:39

Nydelig med hatt!
Utrolig fint outfit :))

Skriv en ny kommentar

hits