Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GRATULERER MED DAGEN SØSTER PART I

God morgen søtinger,

Ah, det var verdens beste bursdagsfeiring i går, nemlig til verdens beste søster. Ja, jeg fant noe å ha på meg tilslutt. Endte opp med en Zara kjole, H&M sko og Cubus strømper. Ekte lavbudsjett som ser dyrt ut.

Når det kommer til kvelden, virket det som alle koste seg. Det ble servert god mat, litt for god drikke. Sangria, en spansk drikke har nå blitt min favorittdrikke. Det er en blanding av rødvin, frukt og sitron. Nam! Kanskje litt for nam, da formen begynte å bli ganske så bra på slutten.

Men, det som betydde mest for meg denne kvelden var at søsteren min skulle ha det bra. I tillegg fikk hun tildelt noen par ord via bursdagskortet som jeg og Robin gav henne og jeg skriver det igjen fordi hun fortjener det og fordi jeg er så stolt av å være hennes lillesøster.

"Kjære søster,

Enda ett år har gått forbi og tiden flyr avsted. Mye har skjedd og mer kommer. Av alle ting som har skjedd det siste året, er det største for min del båndet vi har skapt  mellom oss. Ingen tid for tårer og sentimentale stunder ikveld, fordi vi er alle samlet for å feire at du ble født for 28 år siden.

Det er sykt å tenke på. Du skal vite at jeg bare elsker samtalene våre, elsker alle dine gullkorn som du finner på underveis og hele deg generelt. Du er bare helt herlig.

Du er min inspirasjon når det kommer til styrke, guts, mot, måten å se på livet og måten å utnytte situasjoner selv med dårlig start. ER utrolig glad i deg og for at du er min søster. Forever Elsk fra lillesøster og Robin."

Legger til bilderyss fra kvelden og ønsker deg en nydelig søndag videre. Jeg må inntre superwoman rollen min fordi jeg skal bake kake, lage invitasjoner for farmoren til Robin, stikke innom søster, stikke innom bestemoren til Robin PLUSS komme meg avgårde til middag hos farmoren. Yej♥

Flere bilder får du på facebook fanpagen min HER. eller om du trykker Like på boksen til høyre på siden.

5 kommentarer

Lena ♥

04.sep.2011 kl.13:00

koselig:)

Mathilde- read it♥

04.sep.2011 kl.13:02

Gratulerer med vell overstått til søsteren din :D

Silje

04.sep.2011 kl.13:44

fine bilder! :)

hemak

04.sep.2011 kl.13:58

Så koselig og fine bilder! :)

Lea Reiff

04.sep.2011 kl.20:49

Dere ligner syyykt! Like pene! :)

Skriv en ny kommentar

hits