Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LEGETIME PART II

Åh, søte dere.

Tusen takk for alle god bedringer og lykket til jeg fikk idag. Jeg var ordentlig nervøs for dagens legetime. Det var lite minutt inne på legekontoret jeg faktisk var inne på tanken kreft, men, den slo jeg fort av meg. Skummel tanke.

Men det ble tatt blodprøve av meg. Testen viste at jeg hadde fått betennelse og at kulen mest sannsynlig kun er en lymfeknute. Shju! Fikk resept på pensilin, men den starter jeg ikke med før til søndag da man ikke bør innta noe alkohol med medisiner generelt og jeg skal ut på middag kveld.

Så, dagen endte godt alikevel. Robin var med på legekontoret og beroliget meg. Det er noen tester som ble sendt avgårde, resultatet får jeg mest sannsynlig i neste uke, men inntil da, blir det middagskos med bestevenninnen min Eden. Mannebeinet blir hjemme og koser seg med landskamp, mens jeg koser meg med god middag og godt selskap. Nå, løpe å finne noe what to wear!

3 kommentarer

al0e

02.sep.2011 kl.18:45

God bedring :- )

camilovestvdandspn

02.sep.2011 kl.18:53

God bedring:) Bildene dine er supre:)
huffda, god bedring Candida!

PS: Konkurransen på bloggen avsluttes i dag, så nå er det siste sjanse for å melde seg på. ''Lik'' bloggsiden på facebook og vinn Solkort fra Brun&Blid med en verdi av 300kr ! her: http://sarahmarlen.blogg.no/1314733721_konkuranse_flg_blogge.html

Skriv en ny kommentar

hits