Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

EN KJEMPESTOLT TANTE

God kveld skjønninger,

Har du hatt en nydelig torsdag? Tenk at det allerede er helg imorgen a, det er helt sykt å tenke på hvor fort uken kan gå. Gosj, som tiden flyr fra meg.

Det ble ingen high heels Nelly.com party med cosmopolitan i hånden. Istedenfor fikk jeg sett nevøen min, Adrian. Det var så kos. Han smilte i døren der han stod, løp avgårde å gjemte seg før han kom tilbake og gav meg en klem.

Er så utrolig lenge siden jeg har sett han så merket at samvittigheten gnaget på, men idag var jeg så utrolig for å se han. Er så utrolig herligt å se han i farten et lite menneske som blir helt rampotang når han får besøk. Helt nydelig.

Han gjorde meg nok mest stolt når noen par bokstaver av ordet tante kom frem i ny og ne. Du kan tro jeg var veldig, veldig stolt. Det er mye han greier på egenhånd nå. Ingen trenger å holde han lenger, fordi han står så stødig. Han kan spise selv, med barneskje, klatre oppå stuebordet noe han vet veldig godt ikke er lov, men storkoser seg med det.

Han henter sine leker, rydder dem opp og sier "nei, nei, nei" om du gjør noe han ikke vil.  Han har rett og slett blitt et lite sta menneske som elsker å løpe fra de voksne og ler seg ihjel om man "jager" han. Gud, det er herlig å være tante. Elsk.

Blir tidlig sengs på meg da jeg har funnet en underlig kul ved tinningen for tre dager siden. Er noe usikker på hva det er, vet bare at det tapper meg for energi. Så har funnet ut at det beste er vel bare å få sjekket det og bli kvitt frykten for noe farlig.

For det er ikke noe farlig, det har jeg bestemt meg for. Uansett hva legen sier. Saken blir ihvertfall ikke bedre av å ignorere det. Så, forhåpentligvis får jeg legetime og forhåpentligvis er det kun en fettkule eller cyste som noen liker å kalle det. Ønsker deg en herlig torsdag videre nydelige deg. Vi skrives imorgen.

www.frkreyes.no

 

8 kommentarer

Annette,s blogg ♥

01.sep.2011 kl.21:51

Du er så sykt peeeeeeen!

camilovestvdandspn

01.sep.2011 kl.22:13

Kult

lisa

01.sep.2011 kl.22:21

pen!

mylifeasx

01.sep.2011 kl.22:43

Pen!!

J♥23F1N3

01.sep.2011 kl.23:26

du er så utrolig fin1!

Stine

02.sep.2011 kl.00:20

Så søtt :D

ingerslilleverden.blogg.no

02.sep.2011 kl.00:56

Koslig med nevøer, og greit man ka levere dem når man vil. ;)

Ganske sikkert en fettklump du har fått. Sjekk om den er bevegelig. :)

frkreyes

02.sep.2011 kl.07:33

ingerslilleverden.blogg.no:

Den er dessverre ikke bevegelig. Det er det som er så utrolig ubehagelig, men sikkert bare noe enkel jobb for legen:)

Skriv en ny kommentar

hits