Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RETT I SØPLA!

God morgen søtinger,

Skal innrømme at det faktisk er noe deilig å kunne våkne opp til en ikke regntung dag. Hjelper litt på humøret og resten av dagen. At det er kjølig ute skal jeg overleve. Verre med at alt blir vått, fra topp til tå.

Apropos tå, så kan jeg likså nevne skoene nedenfor. De går rett i søpla idag. De ser helt fine ut, men fy søren de var ubegagelige, ustødige og noe ordentlig billig svip å ha på seg. Støttet ikke anklene i det hele tatt. Så jeg gikk på tærne mesteparten av gårdagens kjærestekveldFikk meg en god trening, men de går de i søpla. Livet er for kort til å kun ha på seg lave sko, men jammen meg blir livet like kort for å ha på seg vonde sko.

Nå er det kanskje på tide å få på seg klærne. Idag undrer jeg virkelig på hva jeg skal ha på meg.. Det er jo -7 grader ute. Begrenset hvor sommerlig man kler seg i disse dager. Kanskje blir det dette?

Inspirasjonen ble hentet fra et blad jeg fant på et legekontor en gang.  Har jo ikke peil på hva jeg skal ende opp på.

Ønsker deg en fantastisk dag videre. Tenker kanskje å reise til Nelly`s High Heels party senere ikveld. Fikk en mail på det igår. Hørtes morro ut. En gjeng med jenter, høye heler og nydelige drinker som har et felles interesse. Nemlig høye heler. Vi skrives♥

www.frkreyes.no

7 kommentarer

Mildrid Vedvik

01.sep.2011 kl.10:28

:P

Guro

01.sep.2011 kl.13:54

Fin inspirasjonskilde!

camilovestvdandspn

01.sep.2011 kl.14:12

Ha en god dag du også

Cecilie

01.sep.2011 kl.21:18

Du er sååå vakker <3

Silje

02.sep.2011 kl.00:17

Sånne sko hadde eg og! Helt grusomme og ha på seg.. Eg håpte lenge at de skulle bli bedre men eg gav opp til slutt og gav de vekk.. Bye Bye Bad Shoes!

frkreyes

02.sep.2011 kl.07:33

Cecilie:

Det var snilt skrevet. Takk

frkreyes

02.sep.2011 kl.07:38

Silje:

Mine var også helt forferdelig. Skjønte ikke at jeg har beholdt de så lenge, eller, forsåvidt skjønte jeg jo det når jeg aldri brukte dem. Ønsker deg en fantastisk dag videre.

Skriv en ny kommentar

hits