Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TERNINGKAST SEKS...

Ah, for en herlig kveld jeg har hatt. Merket vi hadde veldig godt av en kjærestekveld der media ikke var med på daten. Mobilbloggen ble slått av, Twitter ble ignorert og kommentarer måtte vente. Kjærestetid skulle komme alle først.

Det var som en av dere kommenterte, at ofte så tar man hverandre forgitt. Man tror også at personen kommer til å være ved din side, koste hva det koste vil og glemmer at man må pleie et forhold for å beholde det. Ihvertfall om man skal ha det bra sammen.

Da er det viktig med happenings. Enten om det er å gå ut, eller bare storkose seg hjemme med pledd og popcorn. Det beste av alt var nok regnet som pøste ned i det vi gikk nedover Bogstadveien. Var utrolig romantisk.

Mens folk prøvde å finne ly for regnet og stresset avgårde, gikk vi hånd i hånd med vår lille paraply og tuslet sakte avgårde. Ah, ønsker meg flere dager som dette.
Turen gikk så til San Leonardo Tapas restaurant der vi fikk servert nydelig mat, fantastisk god vin som heter Altozano(rødvin) og god service. Anbefaler mange å reise dit om du vil ha noe enkelt, raskt og smakfullt.

I tillegg, om du lever på lavkarbo finnes det ikke noe bedre enn middag enn tapas. Her kan du rett og slett velge hva du vil spise i form av småretter uten at den andre personen må være med på din lavkarbo. Fantastisk eller hur?

Nei, i alt kan jeg trygt anbefale alle å gjøre dette. Dra ut, kos dere litt og nyt livet. Den er for kort for å kjede seg sammen med en annen person. Nyt det istedet. Imorgen forteller jeg deg mer om filmen Hodejegeren. Jeg elsket den♥

Er bare altfor trøtt akkurat nå.  God natt søtinger. Håper kvelden din har vært fin også sees vi imorgen. Muah!

7 kommentarer

Jusali

01.sep.2011 kl.00:13

Fint! Kjempefin blogg! :D

-jusali <3

I d a C h a r l o t t e ~

01.sep.2011 kl.00:15

Alle trenger sånne kvelder med kjæresten(: Skulle ønske jeg hadde flere av dem selv. Idag hadde kjæresten og jeg laks til middag, stearinlys og kun hverandre. Var veldig koselig! Slo av tv`en, musikk som stod lavt på. Ahh, elsker slike høstkvelder ! Du var forresten utrolig fin idag ! :D

Tamara

01.sep.2011 kl.07:01

Fint!

Utrolig fin blogg : ))

camilovestvdandspn

01.sep.2011 kl.13:31

Kos deg:)

Eline Kolstad

03.sep.2011 kl.23:53

Å, så fint antrekk! Det var rett og slett lekkert :-)

blu

09.sep.2011 kl.00:28

Hva mener du egentlig med:der media ikke var med på daten? er du kjent, for jeg har aldri sett deg før,. aldri lest noe om deg i media,. er veldig nysgjerrig,. venter svar,. BLU

frkreyes

09.sep.2011 kl.17:31

blu: Hei, Det jeg mente med at media ikke var med på daten var rett og slett at jeg lot bloggen, twitter, facebook OG mailen ligge for den kvelden.. Det skulle kun være meg og Robin.

Skriv en ny kommentar

hits