Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TILBAKE TIL STYRKETRENING!

God kveld skjønninger,

Ah, idag har livet mitt bestått av kun to ting. Jobb og trening. Tok ikke lange tiden før jeg var hjemme til jeg reiste avgårde for å få løpt litt energi av meg. Ikke minst trengte kroppen og magen virkelig styrketrening. Men, må fortelle deg noe morsomt først. Hold deg fast.

Jeg begynte å gråte på tremøllen. Ikke fordi jeg slo meg eller var noe spesielt lei meg, men fordi Elixia viste en av mine favorittfilmer, nemlig Sex in the City II. Selvfølgelig når jeg kommer inn, begynner scenen der Mister Big velger å ikke møte opp til alteret og Carrie mister helt pusten. Den scenen taklet jeg fint.

Men, når scenen der Carrie løper ut av bilen, sjokkert er over hele henne og hun slår til Mr Big med brudebuketten og Charlotte skriker "No, no, stay away from her" bare knuser hjertet mitt. Det er så sterkt. Virkelig. Tenk deg det da? At mannen du elsker ikke møter opp til den dagen du lenge har drømt om? Gosj!

Så der løp jeg da. Med tårene trillene nedover kinnene og filmen rett foran meg. Herre min noe så flaut! Haha.. Jeg skal be Elixia slutte med slike filmer.

Ellers så begynner jeg å bli ganske fornøyd med kroppen min. Magen begynner å ta form. Beina har begynt å bli smalere og livet/hoftene begynner å bli slik de var da jeg spilte aktiv fotball. Deilig!  Utrolig hvor mye styrketrening hjelper på.

Anbefaler virkelig alle å løpe ca 1-2 ganger i uken. Start forsiktig og utvid det etterhvert. Du kommer til å føle deg MYE bedre og selvtilliten kommer til å nå helt andre høyder. Det mener jeg. Hvorfor skal man gå rundt å være misfornøyd med kroppen sin når man kan være stolt av den?

Så, sett for deg en dato du tenker du vil starte med trening på ordentlig. Finn ut hvilket treningssenter som passer deg best. Prøv å forhandle deg frem til noen gratuis PT timer slik at du får veiledning og en god start med treningen. Skal se om jeg får til noen tilbuder til dere fra Elixia. Gi meg noen dager.

Det er kun deg selv det går utover. Deg selv og selvtilliten din. Ønsker deg en fantastisk kveld videre. Vi skrives imorgen♥

9 kommentarer

Stine

30.aug.2011 kl.22:39

Flink du er! :D

GARRNES

30.aug.2011 kl.22:41

Bra skrevet:D Elsker å trene selv!

frkreyes

30.aug.2011 kl.22:47

GARRNES:

Det er utrolig deilig når man først er i gang og når man er ferdig :)

frkreyes

30.aug.2011 kl.22:47

Stine:

Takk :)

Slutten Av Livet

30.aug.2011 kl.23:18

Kan være fint og trene noen ganger :))

theresekristina

30.aug.2011 kl.23:45

Offdå :p

Flink som trena så mykje :D

camilovestvdandspn

31.aug.2011 kl.00:09

Det er bra det også:)

onlyaillusion

31.aug.2011 kl.07:02

Så sprek og flink du er :)

Kari

31.aug.2011 kl.09:07

Følg med Rebekka som er på utvekslingsår i australia!

Her er link til bloggen hennes http://rebekkainaustralia.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits