Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LILLESTRØM VS SOGNDAL

God kveld søtinger,

Da var vi vel hjemme etter en trist kamp med Lsk vs Sogndal. Utrolig trist kamp skal jeg være helt ærlig. Det endte hele 0-3 til Sogndal. Det virket som Lsk-gutta mistet helt piffen etter Sogndals første mål.

Det fungerte rett og slett ikke. Verken i forsvaret eller på topp. Eneste som gjorde en bruktbart jobb var Fredrik Gulbrandsen. Og keeperen Logi.

Det er sjeldent jeg skylder på dommere under en kamp der man selv avgjør hvordan resultatet skal ende, men jeg må innrømme at dagens dommer var utrolig.

Ofte pleier man å "lese" dommerens "liste" i form av hvor hardhendt man kan bli i taklinger etc, men denne dommeren forstod jeg meg absolutt ikke på.

Nå er det tre dager igjen til overgangsvinduet lukkes, forhåpentlig har Henning Berg noen luringer i ermet. Om ikke må noe drastisk skje, fordi man kan ikke spille så bra mot Molde for å deretter tape så meningsløst mot Sogndal i rosa drakter, som btw er ganske søtt.

Legger ved bildedryss fra dagens kamp og ønsker deg en fantastisk kveld videre. Vi skrives imorgen ♥



www.frkreyes.no

4 kommentarer

camilovestvdandspn

28.aug.2011 kl.23:38

Jeg såg på AaFK-Molde ikveld:D

lisebjork

29.aug.2011 kl.08:11

Jeg er veldig enig med deg. I dag virket det ikke som gutta ville vinne engang. Håper virkelig de skjerper seg nå og at Berg har noe smart å komme med, for hvis vi spiller så dårlig mot VIF kommer vi til å høre det i uendelig mange år..

funderier

29.aug.2011 kl.08:25

Jaja, av og til er fotballen rundere enn den burde være for oss fans. Lillestrøm reiser seg nok! Ha en fin dag.

zenazuza

29.aug.2011 kl.09:27

Siden jeg er RBK fan så passet det fint at Sogndal stakk av med alle 3 poengene enn LSK... Men du har rett, det er mye svingninger i LSK for tiden. De startet knallbra på begynnelsen av sesongen, men de har ikek fått noen stabil form eller spillermåte ennå.

Skriv en ny kommentar

hits