Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LAG DINE EGNE LAVKARBO CUPCAKE´S!

Yej! Time for baking med dere.. Igjen! Alltid like kos.

Da var det for oss å ta fatt i lavkarbo cupcake´s. De er populære, finner i ulike farger men inneholder altfor, altfor mye sukker. Altså, de vanlige cupcakes´ene. Ettersom jeg er en skikkelig kakemons og en ordentlig sex and the city fan vil jeg jo ikke forlate disse kakene fordi jeg lever et liv med lavkarbo som kosthold.

Så, jeg befant meg igjen på google og fant en lavkarbooppskrift på cupcake´s på bloggen til Amalie Nielsen. Jeg har gjort en liten endring i forhold til oppskriften hennes. Rett og slett tatt mindre sukrinsukker da jeg følte 2dl var altfor mye.  Så hos meg reduseres det til 1,5 dl og sløyfet bort vanilijesauspulveret. Skal vi starte?

Du trenger:

150 gram mykt smør
1,5dl sukrin
6 egg  (jeg brukte bare 5, hadde ikke flere)
1-1.5 teskje med vaniljepulver
2 ts bakepulver
2 dl kokkosmel
3 dl kremfløte

Glasur:

Philedelphiaost
Sukrinmelis
Sitronsaft
Konditorfargeom du vil ha det.
Start alltid med å forvarme ovnen. Denne gangen skal du ha den på 200grader. Deretter finner du frem to bakeboller. En for det tørre og en for det våte.
Deretter måler du opp 15o gram mykt smør,
Hell det over i en bolle og ta oppi sukrinsukkeret. Pisk dette godt sammen til det blir porøst.
Deretter tar du et og et egg om gangen i smøret/sukrinsukkeret. Pisk hvert egg godt i røren.
Når dette er gjort, la dette ligge litt på siden og begyn med det tørre i en annen bolle. Finn frem vanilijepulveret og ta 1-1,5 ts med det.
Mål opp kokosmelet,

og bland disse to godt sammen,
Ha i resten av det tørre og hell det over det våte,
Bland dette godt sammen,
Her brukte jeg kun slippepotten. Er litt gammeldags på den siden. Mener at hvis man bruker slikkepott her istedenfor maskin vil den bli luftigere. Hell over kremfløten og deretter ser deigen slik ut,
La røren svelle i 5 minutter så ingrendiensene smelter seg sammen. Denne røren gir godt over 20 cupcakes. Sett cupcakes´ene på midterste rille og stek dem i 10-15 min på 200 grader. Når de endelig er ferdige avkjøler du dem på rist
Mens de avkjøler seg kan du ta frem philedelphiaosten, sukrinmelis  og det andre. Dette blander du bare sammen og smaker deg til. Ta massen oppi en liten plastikkpose
Klipp den av i enden og vips, så har du din nydelige cupcake!
Velbekomme!

14 kommentarer

Celinn Jensen

28.aug.2011 kl.17:39

smart:-)

♥ sandracb

28.aug.2011 kl.17:39

nam! :o

Stine

28.aug.2011 kl.17:40

nam! :)

ginia<3

28.aug.2011 kl.17:41

nam nam! Fikk lyst på :)
Så godt det så ut! :D
Har bloggvurdering på bloggen^^

Komenterer alltid tilbake^^

Kristine

28.aug.2011 kl.17:49

nam! :-)

J a s i s ♥

28.aug.2011 kl.19:04

mmm... godt forklart :)

legg ut flere sånne tips! stå på! :)

Cathrine

28.aug.2011 kl.19:16

det så fantastisk ut!!:) takk for tips!

Ulrikke

28.aug.2011 kl.19:26

nam !

khos

28.aug.2011 kl.19:43

det skal jeg prøve! Har holdt på med lavkarbo en stund, men har aldri spist noen cupcakes. Tar på meg forkleet nå, jeg!

camilovestvdandspn

28.aug.2011 kl.20:07

Bra gjort:D

frkreyes

28.aug.2011 kl.22:33

khos:

Åååh, gi meg beskjed åssen det gikk da..

Mina Sofie

31.aug.2011 kl.10:11

Jeg lurer på en ting angående sånne lavkarbo dietter folk går på, har du tenkte å fortsette å leve sånn resten av livet da? Det er vell ikke særlig sundt i lengden for kroppen?

Skriv en ny kommentar

hits