Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

EN BARNDOM UTEN VOLD

God morgen sweets!

Ah, jeg bare elsker søndager. Den har en slags ro over seg. Som om den gir meg beskjed om idag skal du kun kose deg og gjøre hva enn du vil. Alt enn å stresse. Bak hva enn du vil bake, sy hva enn du føler for å sy og besøk familien din når du måtte føle for du kan. Det erv akkurat det jeg akter å gjøre.

Idag skal jeg treffe på niesen min igjen, Sophia og gå en lang tur med min søster. Kanskje får nevøen min Adrian være med. Derfor skal jeg bake lavkarbo cupcakes som vi alle sammen kan nyte sammen med en god kaffe vedsiden av. De små skal ikke ha kaffe vel  å merke. Merker jeg stråler inni meg bare av tanken.

Ellers har jeg fulgt Trine Grung  og fotballfrue sin blogg i noen dager og syntes prosjektet Norge på langs i samarbeid med Stine Sofies Stiftelse er et KJEMPE prosjekt! Prosjektet kort fortalt handler om å spre budskapet ?En barndom uten vold?.  Noe jeg absolutt støtter.

Personlig har jeg ikke hatt den beste barndommen og unner ingen andre den heller. Derfor skal jeg sende en mail til både Grung og ikke minst stiftelsen for å høre om de kunne tenke seg å ha med seg en liten person til. Nemlig meg. Blir spennende! Nå må jeg komme meg ut til butikken for å handle muffinsformer. Vi skal straks bake lavkarbo-cupcakes, yej!

Vi skrives snart♥

www.frkreyes.no

13 kommentarer

Oda Andersen - mote

28.aug.2011 kl.10:15

Går du på lavkarbo, så fin og tynn som du er? :)
Har også familie som går på lavkarbo, er kjempe god mat!

Saaej av Sandra Huske

28.aug.2011 kl.10:22

ha en fin søndag:-)

linamarina

28.aug.2011 kl.10:24

Kos deg! :)

Klær selges!

28.aug.2011 kl.10:47

Kos deg med cup-cakesene! :)

frklillemone

28.aug.2011 kl.11:07

Stå på søte!:) Og ha en fantastisk dag i lag med dine!:) Det fortjener du så vist!

J a s i s ♥

28.aug.2011 kl.11:33

Kos deg :)

fine bilder

Greeneyes

28.aug.2011 kl.11:50

Skulle ønske jeg var like flink til å prøve meg på baknf i ny og ne som deg. Ser du til stadighet skriver om å lage knekkebrød, brød, cupcakes ja et eller annet. Selhar jeg faktisk planer om å lag noe selv i dag, men noe veeeeldig enkelt. Kommer innlegg om det senere!

Elin Slåen

28.aug.2011 kl.12:37

Stine Sofie Stiftelsen er virkelig noe veldig bra :) Jeg leste boken "Baneheia" her for noen uker tilbake, og da fikk jeg enda mer respekt for denne stiftelsen :)

Jeg har ikke hatt verdens verste oppvekst, men jeg unner ingen å leve mitt liv på denne tiden- det er viktig å vise at man bryr seg :) Blir spennende å se om du kommer med :)

birbeern

28.aug.2011 kl.13:12

Får du til å legge ut bilder av cupcaksene? :)

frkreyes

28.aug.2011 kl.13:12

birbeern:

Holder på å lage dem nå.. Driver og skriver ned innlegget nå.

frkreyes

28.aug.2011 kl.13:14

Elin Slåen:

Hei,

Det var trist å lese at du ikke hadde verdens beste oppvekst, for det mener jeg ALLE barn bør ha. Alle bør ha en trygg oppvekst som gjør at barn føler seg trygge. Uansett omgivelser rundt dem. Når det er sagt så studerte jeg på sørlandet på den tiden rettsaken til Baneheia pågikk. En forferdelig tid. Derfor tror jeg så på denne aksjonen de skal ha rundt i Norge.

frkreyes

28.aug.2011 kl.13:15

Greeneyes:

Det er bare å ta seg selv i nakken og begynne. For meg er baking som å slappe av og nyte livet litt.. Men veldig hyggelig tilbakemelding. Gi meg beskjed når innlegget ditt kommer.

frkreyes

28.aug.2011 kl.13:16

Oda Andersen:

Jeg har nettopp begynt livet med lavkarbo og har allerede gått ned 4 kilo i vekt. Men ikke lavkarbo alene. Det må noe trening til også :) Lavkarbo er kjempegodt, man må bare prøve seg frem.

Skriv en ny kommentar

hits