Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JEG FIKK, JEG FIKK...

Hei cupcakes!

Endelig fikk jeg snerten opp fra sofaen og kom meg avgårde til helsekosten idag. Jeg skulle ha så mye merkelig man ikke finner i butikken. Som kokosolje, sukkerfri sjokolade med høy prosent av kakao, sukkerfri melis og enda mer kokosmel. Det er mye man skal huske på.

Heldigvis var damen/jenta fra helsekosten Life utrolig dyktig. Hun fant frem det ene etter det andre med sitt store smil. Elsker når butikkene gir god service med god kunnskap i det de selger. Da føler man at pengene som flyr avgårde er vel verdt det. Og man blir så fornøyd.

Det verste jeg vet er å komme inn i en butikk å bli møtt av av ei person som egentlig ikke har lyst til å være der eller som står og prater i tlf. Da går jeg like raskt ut igjen.

Men, jeg skrev jo iste at jeg skulle jobbe noen timer i butikk tidligere idag. Og det gjorde jeg. Opprinnelig er jeG innkjøpsassistent for Dressmann XL. Dvs at jeg jobber på hovedkontoret til Varner Gruppen. På mandag fikk vi tildelt en oppgave på jobb som jeg syntes var fantastisk bra!

Oppgaven gikk utpå at vi skulle ut i butikk å bidra litt der også. Dermed dro jeg ut og jobbet på en lørdag, da jeg vet at det er mest fart i butikkene. Tror de ansatte på Dressmann XL Østbanehallen satte stor pris på det.

Det gir oss en mulighet til å treffe våre gode kollegaer i butikk, snakke med våre kunder og være litt sosiale. Vise hvor mye vi setter pris på dem.

Har faktisk ikke bestemt meg for hva jeg gjør med resten av lørdagskvelden min. Tror det enten blir byen med venninner eller kosekveld med kjæresten og film. Har du noen filmer du anbefaler?

Ønsker deg en fantastisk lørdag videre..

11 kommentarer

Kristine

27.aug.2011 kl.19:39

Liker best når man blir tatt godt i mot med et stort smil, ja! Ha en fin kveld videre! :-D
Det at folk i butikken smiler, er hyggelige og hjelpsomme er et utrolig stort pluss, ja! :-)
Ha en fin lørdagskveld :)

Mennesket

27.aug.2011 kl.21:01

Ha en fin kveld! :D

- Sjekke min blogg?

theresekristina

27.aug.2011 kl.21:02

Så kjekt då :D

Miriam

27.aug.2011 kl.21:13

Du er blitt mye flinkere til å blogge i det siste. Jeg har fulgt med i noen måneder nå og jeg liker at du er deg selv. Det virker i hvert fall sånn :) Jeg får mye inspirasjon når jeg ser at du trener og hva du spiser. Fortsett sånn :)

camilovestvdandspn

27.aug.2011 kl.22:20

Kult:)

Joakim Kleven

28.aug.2011 kl.00:00

Kult!:) fin blogg!:)
Hei! Er ikke meningen å spamme bloggen din med ønsker om egenreklame, men jeg ser at du har mange lesere. Jeg har et VELDIG VIKTIG budskap til alle, særlig til unge kvinner som bor i Trondheim og omegn. Jeg ønsker å advare så mange som mulig så de ikke blir utsatt for det samme som meg. Jeg fikk ansiktet ødelagt for 2 år siden pga plastisk kirurgi ved Klinikk Stokkan i Trondheim. Dersom du har lyst til å legge ut en link til bloggen min for å hjelpe meg å advare andre, så har du min tillatelse til det. Jeg er ikke ute etter å få masse oppmerksomhet eller å havne på topp 40 lista. Jeg vil bare informere så mange som mulig! Unner ikke min verste fiende å oppleve dette. Med vennlig hilsen "Trist jente 28".

29.aug.2011 kl.21:41

Har ikke du slutta i jobben på dressmann da?:p

frkreyes

30.aug.2011 kl.07:16

Anonym:

Har 3 mnd oppsigelsestid.

Skriv en ny kommentar

hits