Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KONKURRANSEINSTINKT PÅ SITT BESTE!

God morgen skjønninger!

Husker du den krangelen jeg og Robin hadde for noen dager tilbake? Jeg fortalte aldri hva den handlet om, men kort fortalt var det at jeg tok litt for mye ansvar i huset, noe som igjen resulterte at Robin ikke fikk komme til. Altså, begges feil.

Det er ofte slik at jentene tar alt ansvar i begynnelsen av forholdet når det gjelder å rydding og matlaging fordi man vil jo gjøre alt for personen som elsker. Da gjør det ingenting at de ligger på sofaen, mens man lager mat. Men, deretter så avtar det og man vil gjerne ha litt hjelp alikevel.

Slik har det blitt hos oss også. Uansett, han skulle lage frokosten idag mens jeg lå igjen i sengen. For første gang på hundre år. Plutselig hører jeg et neeeeiii, fra kjøkkenet. Regner med at du forstår hvorfor med bildet ovenfor hvorfor.

Han holdt to egg i hånden. Så mistet han balansen på det ene egget, mens han holdt en annen i den andre hånden. I det han prøver å redde det første han mistet balansen over, mister han kontrollen over den andre og deretter går begge på gulvet. Det var hans forklaring. Jeg spurte deretter ikke mer om den saken. Hehe, han er skjønn da! Hva annet kan jeg si.

Men jeg fikk frokosten min da. En god frokost i tillegg.. Selvom det var litt dramatisk i starten og jeg alikevel må stå opp av sengen. Det er ikke alltid han vet hvor alt står i huset, haha! Herre min.. For en start.

Men nå må jeg komme meg avgårde til butikk. Jeg skal jobbe i butikk idag, selvom jeg har fri på lørdager og får ikke betalt for å jobbe idag heller. Sier bare: konkurranseinstinktet på sitt beste! Forklarer mer senere..Vi skrives♥

Ønsker deg en herlig lørdag videre♥

www.frkreyes.no

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits