Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ENDELIG ER DU MIN...

Du aner ikke hvor lenge jeg har sett på denne genseren. Jeg har siklet, tittet, holdt øye med den, kysset den, tatt på den. Tatt den på meg, tatt den av meg, hengt den tilbake på plassen sin, tatt den tilbake og luktet på den.

Jeg har til og med bedt til Gud om at Dressmann`s produktutvikler for gensere skulle komme bort til pulten min og si: Candy, du vil ikke tilfeldigvis ha denne cable knight genseren? Tror den ville passet deg utmerket.Jaaa,  den passer meg mer enn perfekt, ville jeg ha svart henne tilbake. Og gjett hva? Idag fikk jeg den endelig. Gratis til og med. Fra produktutvikleren. Jeg husker virkelig ikke hvor mange ganger jeg sa tusen takk til henne mens smilet nådde opp til begge ørene.

Jeg tror virkelig ikke hun vet hvor glad hun gjorde meg. Hege, du er KNALL! Tusen takk. Nå mangler kun "It" flanellskjorten og jeg er klar for høsten i år også.

Du la kanskje merke til rosen oppå genseren? Den lå der ikke for ingen grunn. Line Varner, altså, konen til Petter Varner, min sjef, har i samarbeid med Petter, invitert alle jentene på kontoret til for å se høst og vårkolleksjonen til Line Of Oslo.

 

Hun skrev at bak en manns suksess, står en sterk kvinne. Og det er sant. Denne dama her er bare helt fantastisk. Passer meg mer enn utmerket da jeg mistet kolleksjonen hennes Peace and Love ettersom Moods of Norway holdt sitt samme dag og det var den jeg hadde bestemt meg for på forhånd.

Ikke nok med det. Vi får et antrekk fra Line Of Oslo høstkolleksjonen 2011 OG i tillegg et fra sommerkolleksjonen 2012. Gud som jeg gleder meg. Wow sier jeg bare.

Om jeg noen gang skulle bli sjef for noen, håper jeg inderlig at jeg tar like godt vare på mine ansatte som Petter Varner gjør med sine. Et riktig godt forbilde er han for meg.

Nå er det tid for helg og kose fredag. Planene var å se hodejegeren, men var altfor sent ute med å bestille. Nå går vel resten av kvelden med deilig rødvin. Ønsker dere en herlig fredag og helg videre. Så langt har dagen min vært perfekt og bedre kommer den til å bli. Vi skrives :)

www.frkreyes.no

9 kommentarer

Kamilla

26.aug.2011 kl.19:46

Fin :)

Maren Hovda

26.aug.2011 kl.19:52

oi, heldig du er da! STORKOS DEG!

ogja, enig med utsangnet ;-)

camilovestvdandspn

26.aug.2011 kl.19:55

Så kult:)

Kristine Brandvold

26.aug.2011 kl.19:58

Så snilt gjort! Heldig du er :)

Vilde- Livet i statene 11/12

26.aug.2011 kl.20:05

så heldig!

Stine Marie

26.aug.2011 kl.20:09

så snilt! :)

tuva - kommenterer tilbake

26.aug.2011 kl.20:28

så snillt! :D

26.aug.2011 kl.21:28

trodde du hadde sagt opp jobben, jeg?:p

frkreyes

27.aug.2011 kl.14:34

Anonym:

Og det har jeg fremdeles gjort. Men man har 3 måneder oppsigelsestid :)

Skriv en ny kommentar

hits