Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

HØSTEN- RETT RUNDT HJØRNET?

 God morgen morgenfugl,

Er det bare meg eller er høsten rett rundt hjørnet? Merker soverommet er langt kjøligere på morgenen enn hva den var for bare 15 dager siden. Heldigvis er høsten er en fin tid å kose seg med god mat, kakao i hånden og masse gode mennesker rundt seg. For min del er høsten en av mine favoritt årstider.

Bare litt synd den kom så tidlig. Hadde ikke helt regnet med den i august, selvom måneden er snart slutt.

Uansett så kommer den og da er det bare å kle på seg. Ponchoen min dratt opp fra boden raskt og vet du hva, det er faktisk ikke så ille. For når enn først en må kle på seg, så er ponchoen et fabelaktig plagg å ha på seg. Den er lett å ta på og enda lettere å ta av om solen skulle ville komme frem i løpet av dagen alikevel.

Så, om du har et pledd som du syntes er fint, men som du kanskje ikke bruker daglig eller bare har det gjemt i leiligheten, er det bare å ta den frem ikveld. For vi skal lage poncho sammen. Etter trening selvsagt.

Monday is a runday og idag er ingen unntak. Gleder meg! Spre ordet videre til venninner. Ingenting er bedre enn hjemmelaget ting som man kommer til å stortrives i.

Ønsker deg en fantastisk mandag videre, selvom det er en blåmandag eller ei også skrives vi♥

www.frkreyes.no

 

7 kommentarer

Natalie HM

22.aug.2011 kl.11:04

NEI, ikke høst helt enda! :) Men sant det at man kan kose seg inne..men det gjør vi jo resten av året. Jeg håper på sommer LITT til:) Så fin bloggen din har blitt da! :)Ha en fin mandag, og god trening:)

mariannenaustvik

22.aug.2011 kl.11:19

Gleder meg til høsten jeg :-D

Lisa

22.aug.2011 kl.11:32

Fine bilder ! ^^
Hehe, har bursdag i høsten jeg :)

camilovestvdandspn

22.aug.2011 kl.12:55

Ikke enda,men den kommer. Det har faktisk blitt litt kjøligere.

I d a C h a r l o t t e ~

22.aug.2011 kl.13:40

Det har absolutt blitt kaldere på både soverommet - og i stua ! Kjenner det godt i tærne. Kjenner det på lufta også, høsten er nok på vei. Elsker høst(:

huginn

22.aug.2011 kl.16:30

Å, jeg elsker høsten. Høsten er min ultimate favorittårstid. Ikke bare er det tid for å kose seg med noe varmende drikke under en deilig pledd, men det er også en særegen frisk duft, flotte, flotte farger, tid for blåbærplukking og soppsanking, og mye mer behagelige temperaurforhold enn sommerens drepende varme og vinterens isende kulde (selvom jeg elsker vinteren også). :-)

Denne høsten skal jeg kanskje oppleve rådyrjakt også, noe jeg gleder meg til! Blir spennende å se hvordan det foregår. :-)

Skriv en ny kommentar

hits