Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

EARLY BIRD

God morgen, har du sovet godt?

Man vet man har det ganske bra med seg selv når man står dansende på kjøkkenet med stekepannen klar og nyter solen på utsiden. Det første Robin sa da han åpnet de trøtte øynene sine og kom slunterens inn på kjøkkenet kun innført i boksershortsen var å si " Good morning til deg også irriterende morgenfulg. Hva er det du har som ikke jeg har?".

Haha! Er han ikke morsom du.. Mhm! Men fra spøk til alvor. Jeg vet faktisk ikke hva som har hendt, men etter Utøya hendelsen har jeg faktisk ikke fått sovet ordentlig. Sover mye mindre nå og den lille søvnen jeg får er forsåvidt dårlig den også. Derfor prøver jeg å finne det positive med det og slår på radioen eller hva det enn måtte være for å motivere meg selv. Enkelt&greit!

Nå skal jeg bare få laget den herlige søndagsfrokosten før besøkene er i gang. Søndager for meg er familiedager. Da besøker vi så mange som overhodet mulig i familien. Idag går turen til faren og farmoren til Robin. Men før det, Sverige. Skal på en liten harrytur. Jeg trenger å handle inn mer lavkarbo produkter, brødform og kakeboks til mine hjemmelagde lavkarbo knekkebrød.

Har hittil hatt dem i plastboks og det var ikke noe bra da de ble myke. Uak! Tror de vil holde seg knasende i metallboks. We will see. Benytter denne muligheten til å ønske deg en fantastisk søndag videre. Vi skrives senere♥

Du får lest flere innlegg på www.frkreyes.no

4 kommentarer

<3RAGNAE-legg meg til som venn!

21.aug.2011 kl.11:37

Kos deg:-)

foinde

21.aug.2011 kl.12:34

Kos deg masse ^^

tenderlove

21.aug.2011 kl.12:39

kos deg:)

camilovestvdandspn

21.aug.2011 kl.13:40

Jepp,jeg har sovet godt.

Skriv en ny kommentar

hits