Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BLOGG.NO

God morgen skjønninger,


Jeg fortalte dere om episoden der jeg hadde blitt fjernet helt fra toppbloggerlisten. Vel, jeg ble manuelt fjernet fordi jeg har et annet domene i tillegg, altså www.frkreyes.no. Jeg sendte en mail til blogg.no der jeg lurte på hva som hadde skjedd og fikk dette til svar:

Blogg.no:

Toril, Aug-19 14:05 (CEST):

Hei

Jeg kan ikke se å ha mottatt noen mail om statistikken i går. Problemet med manglende oppdatering skal imidlertidig være løst, og skyldtes feil dato på en av våre to nye servere.

Du er fjernet fra topplisten da du har byttet domene, og man må inn på det nye domenet for å lese innleggene dine. Dersom du går tilbake til å poste fulle innlegg, ikke bare reklame for det nye domenet, vil vi kunne fjerne sperren igjen.

Mitt svar:

"Hei Torill,
 
Dette er det mest patetiske å dumme svaret jeg har fått på lenge og jeg hører mye rart daglig. Vi kan starte med:
 
1. Dette er en blogg, dvs at man både bør og kan skrive om absolutt hva som helst. Dette vil også mene at man kan henvise sine lesere hvor enn man vil uten at dere skal sette en sperre på det. Så kan leseren selv avgjøre om de vil gå inn på linken eller ei. Dere oppfordrer oss OFTE med å reklamere for det ene og det andre, med linker her og der for masse shit. Men når jeg gjør det for min egen blogg, er det plutselig ikke ok? Og hvorfor ikke mon tro? Kan det være fordi dere ikke sitter igjen med pengene? Jeg er en blogger for pokker, jeg bør få henvise til hvor enn jeg vil.
 
2. Og ja, jeg henviser til det nye domene, men jeg bruker også å legge ut hele innlegg på blogg.no. Prøver å veksle mellom blogg.no og mitt eget. Noe som vil si at jeg er en aktiv blogger hos dere.
 
3. Apropos aktiv. Er det ikke slik at dere skrev tildligere i år at man kun måtte være aktiv for å kunne beholde topplisteplassen? Og nå lager dere nye regler om at man ikke kan henvise til andre steder? Om dere kan henvise til noe tekst, som ikke plutselig skrevet etter 19.08.11 som sier at man ikke henvise til sitt eget domene, så vil jeg gjerne ha dette. Hva skjer med de som faktisk er på topplisten men som faktisk ikke blogger daglig engang. De er borte i 3-4 dager. Da fjernes de. De får ikke pekefingeren i trynet. JA, dere tenker helt korrekt. Jeg tenker på TCMN.
 
4. Dere skriver at jeg reklamerer for min egen blogg. Ja, hva så! Dere har jo reklame på hele siden deres. Jeg er en blogger, la meg skrive og reklamere for hva jeg vil uten å bli blokkert av den grunn!
 
Og noen siste ord fra meg før jeg tilter i vinkler og blir skikkelig usakelig, selvom det allerede er forsent. Dere begynner å suge! Eller vent! Dere suger! Når man må betale bloggere for blogge så skjønner man vel at bedriften sliter litt. I tillegg bør en lyspære blinke når flere toppbloggere bytter plattform. Mange har fortalt meg at blogg.no er noe useriøse greier, vet dere hva, akkurat nå forstår jeg hvorfor de advarte meg."

Ja, så var jeg noe usakelig og barnslig, men jeg ble så forbannet over at jeg ikke fikk en advarsel engang. De sendte meg ikke en mail og sa at jeg kunne blitt fjernet om forsatte. Niks, de bare tok meg vekk også ble det helt stille gitt.

Uansett, etter dette svaret fikk jeg dette:

Blogg.no

Toril, Aug-21 02:12 (CEST):

Hei igjen

Vi tillater ikke at bloggere som har "flyttet ut" bruker topplisten vår til å trekke leserne over. Topplisten skal speile hvilke blogger på blogg.no som er mest lest, og ditt innhold ligger på et annet domene. Dette er ikke en ny regel.

Regelen om "høy" aktivitet gjelder Topp20, der man må ha vært aktiv gjennom hele måneden for å få utbetalt. Det er helt greit om man er borte noen dager, vi tillater at folk drar på ferie, føder barn, er syke, har eksamensforberedelser og lignende.
Denne praksisen ble innført i mars, og Voe var den første som ble fjernet.

"Nytt innlegg ute på www.frkreyes.no"
og
3 linjer etterfulgt av "Resten av innlegget får du på www.frkreyes.no."
er ikke å henvise, det er å poste innlegg kun for å dra lesere over til ditt nye domene.

Det irriterer andre brukere at slike får ta opp plass på topplisten. Aktiviteten din ble "oppdaget" fordi du ble rapportert inn av bloggere som vil ha plassen din.

--
Mvh
Toril Gyldenskau
Support manager
blogg.no

Mitt svar til blogg.no:

"Hei igjen,

Men hva skjer med å si ifra før du gjør dette? Hvorfor kunne dere ikke ha sendt meg en mail der dere forklarte hva som ville skje om jeg forsatte?

I det minste sendt meg en mail der dere forklarte at jeg var nå blitt fjernet? Har dere ikke hørt om ordet advarsel før?"

Men, men, samme fader! Jeg får bare forsette å stå på! Rett og slett. Ønsker deg en fantastisk dag videre søtinger og husk hvor du kan finne meg. Nemlig på www.frkreyes.no

9 kommentarer

Stian Törstad

21.aug.2011 kl.08:59

Hun som sitter og svarer for blogg.no har rett og slett vært frekk til meg. Var Torill det også. Begynte å uttale seg om hvor jeg hadde fått så mange lesere fra o.s.v. og svarte ikke på spørsmålet jeg stilte. Blogg.no er som et synkende skip, desverre.. Hva om du bytter over til wordpress?:) Du kan fortsatt beholde www.frkreyes.no

Magnhild

21.aug.2011 kl.09:13

Må være sikklig kjedelig å bli fjernet fra topplista =(

www.frkreyes.no

21.aug.2011 kl.09:14

De er noen merkelige mennesker/bedrift. Jeg skjønner jo poenget deres, ikke i form at det ikke er lov til å reklamere for siden sin, men det at noen andre bloggere vil ha plassen. Men for pokker, jeg har da jobbet like hardt for siden min som de har for sin. La meg nå reklamere for min nye side.

Hva skjedde med din sak da? Jeg har byttet til wordpress, det er derfor de fjernet meg manuelt.

frkreyes

21.aug.2011 kl.09:15

Maggy98 < maggy98.blogg.no:

Joda, det er jo litt kjedelig, men jeg har opplevd verre ting.

rannveig

21.aug.2011 kl.09:55

jeg syns du skrev utrolig bra jeg! du hadde mye bedre argumenter! men det er bra du fortsetter bloggingen da :-)

camilovestvdandspn

21.aug.2011 kl.13:27

WoW...

21.aug.2011 kl.21:59

Skjønner blogg.no og Torill godt, jeg.. Du kan jo ikke holde på sånn! Det er jo helt riktig at du drar leserne bort fra blogg.no, da du reklamerer for et annet domene. Da holder du jo bare av en plass for andre bloggere som gjør en god markedsføring for blogg.no:-) dessuten tjener du ingenting på sende en så usaklig, barnslig og lite profosjonell mail til blogg.no.

Ellers mye bra innlegg:-)

frkreyes

21.aug.2011 kl.22:37

Anonym:

Og det er helt i orden, men hva med å advare en blogger om dette? De har ikke gitt meg noen form for advarsel. De kunne i det minste sendt meg en mail for fortalt meg hvorfor jeg "plutselig" var borte.

Men, vi kan være enig i en ting da anonym, at vi er uenige :)
Dette ble for dumt! Vi ble også fjerner fra lista pga. vi hadde høyere alder på bloggen den det vi var. Blir litt små flau over blogg.no. Men det er reklamere på bloggen er jo noe Alle gjør. Syntes ikke man skal bli fjernet av den grunn <3

Skriv en ny kommentar

hits