Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BIOTHERM TRAVEL RECHARGER

I hver reise, selvom det er en kort flytur er det alltid litt stressende for huden.  Vi snakker om reisetiden, transporten fra byen til flyplassen, endring i temperatur, jetlag osv.  For mange skaper det dehydrering, tretthet og irritasjoner. 

I over 50 år har Biotherm vært en hudspesialist og endelig laget løsningen for mange reisende, nemlig Biotherm travel recharge.  Dette nye produktet som både finnes for dame og herre, har blitt testet ut og sertifisert og viser strålende resultater. 

 

Hva gjør den?

Produktet forbederer huden før reisen. Lindrer det under flyturen og reparerer det etter reisen din.

Hvordan bruke produktet?

Man bruker den både på morgenen og kveld.  Før reisen forbereder du huden med Aquasource Non Stop mask, deretter påfører du Biotherm travel recharge.

Under reisen:

Før du skal legge deg og når du står opp på flyet, spør flyvertinnen om et varmt håndkle. Fjern den gamle sminken med vann og rens huden. Deretter påfører du det varme håndkleet til ansiktet for å få et frisk og fresht effekt. Tørk ansiktet å påfør Travel Recharge.

Etter flyturen:

Påfør Travel Recharge når du ankommer destinasjonen. Din hud vil komme seg raskere enn du aner.

 

 

Produktet er kun tilgjengelig i duty free, flyplasser eller med noen flyselskaper. Så pass på å kjøpe produktet ved din neste reise. Du vil ikke angre. Gleder meg til å få min tilsendt i posten snart.  Les mer på Biotherms hjemmesider www.biotherm.com og www.travel-recharge.com

(Reklame/Annonse)

3 kommentarer

I d a C h a r l o t t e ~

17.aug.2011 kl.14:42

Ikke dumt ! Føler meg alltid som en sugg etter flytur (:

Saaej av Sandra Huske

17.aug.2011 kl.14:48

fin blogg!:-)

camilovestvdandspn

17.aug.2011 kl.14:59

:) Fint.

Skriv en ny kommentar

hits