Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

OMPLASSERING AV HUND

Det er med tungt hjerte mange velger å omplassere hunden sin. Ofte kan det være av ulike grunner som allergi, barn i huset, ny jobb, ny by eller rett og slett at de ikke ønsker lenger å ha hunden. Da er det viktig at vi andre i samfunnet husker å ta vare på disse hundene som ikke lenger er valper og tilbyr dem et godt hjem.

Denne kompisen her, Garp, har gitt meg masse glede, selskap og latter. Om du leker med tanken om å få deg en hund, gå innom siden til Solplassen HER og se om du  finner din nye bestevenn. Personlig skal jeg ta en telefon til dem og sjekke ut Lucas som du finner på deres hjemmesider. Syntes han var nusselig.

Om du ikke skulle ha behov for en hund akkurat nå men har masse pledd liggenes som du gjerne vil bli kvitt, vet jeg at Solplassen ville ha satt stor pris på dem.

(Garp er ikke en omplasseringshund. Kun brukt som illustrasjonsfoto

8 kommentarer

helenee1995

16.aug.2011 kl.19:34

så herlig hund :)

Tusta

16.aug.2011 kl.19:41

Har selv hatt en golden retriver som ble omplassert hos oss, og han var bare verdens snilleste hund:-)..Men han fikk kreft da han var ti år så vi måtte avlive han, dessverre..Nå har jeg ei papilon tispe som også er ompassert:-)

I vinter prøvde vi oss på en annen golden, men den var dessverre så ødelagt av de forrige eierene at vi måtte avlive han, han var fryktelig aggresiv.

Det er bra at folk vil ta i mot hunder sånn, men man skal tenke seg godt om og sette seg godt inn i hundens historie før man gjør det. Det er nok også en fordel å ha hunde erfaring før man tar i mot en omplasseringshund.

☆ Juliet Elliot Gates ☆

16.aug.2011 kl.19:45

Skal du gi bort hunden og skaffe deg en ny ?

frkreyes

16.aug.2011 kl.20:42

Juliet Elliot Gates :

Garp er ikke min hund. Som skrevet nedenfor teksten så ble han kun brukt som illustrasjonsbilde. :)

frkreyes

16.aug.2011 kl.20:42

Tusta:

Du svarte dette innlegget langt bedre enn meg. Du burde virkelig skrive et innlegg om det.

frkreyes

16.aug.2011 kl.20:45

helenee1995:

Han er veldig fin. Min svigermor sin.

IdaJohanne

16.aug.2011 kl.21:06

søt hund!

camilovestvdandspn

16.aug.2011 kl.22:42

Awww..

Skriv en ny kommentar

hits