Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LEKE JOURNALIST

Hei søtnoser,


Vet du hva jeg glemte å fortelle dere om iste? Herregud, er det mulig å glemme det. Det var jo gårskveldens største høydepunkt. Jeg møtte på selveste superstjernen mister Ray Kay? Om du ikke vet hvem han er, google navnet i vei. Du kommer til å få sjokk.

Uansett, når jeg først så han så tenkte jeg, ah, det er Ray Kay jo. Deretter så jeg damene rundt han og sa : Wow! Jeg skal ikke bort til han. Du vet disse blonde damene, med smashing hår, smashing look og nydelige DYRE klær. Jeg orker ikke, eller nærmere sagt, jeg turde ikke å gå bort når de var i nærheten. Heller ei var jeg full nok til å dame meg opp, så jeg lot det ligge.

Så, etter en drink eller fire snurret tanken i hodet om å faktisk gå bort å høre med han ang om intervju. Tror du ikke han var borte? Jo! Og tror du ikke jeg vandret rundt i lokalet for å finne han? Jo! Og tror du jeg fant han igjen? Nei! Han var søkk borte. Og hvem sitter hjemme og angrer. Jeg! Haha, jeg får stalke han på Twitter! Har bestemt meg for intervju og intervju skal jeg ha. Så over til min lille samboer Robin og min mor.Det hele startet litt tregt mellom dem i begynnelsen, spesielt når han prøvde å gjemme seg litt bort med min søsters samboer, men endte opp ganske bra på slutten. Han greide nesten å imponere mamma med spansken sin, hadde han bare øvd litt mer. Det eneste han presterte å skryte over var ordene sine som han har lært delvis fra google translate og meg. Slik lyder det: Ape, katt, din dritt(det sa han heldigvis ikke til mamma) og noen andre dyreord. Skal ærlig innrømme at mamma himlet litt med øyene og da stoppet Robin heldigvis opp. Men hva kan jeg si? Mannen var nervøs og jeg tror det blir flere møter mellom de to.

Jeg har skrevet mange ganger før, at jeg er altfor mye på twitter. Er der så mye at jeg glemmer bloggen til tider. Tenker at de fleste også er der, noe som ikke stemmer. Det er som han ene twittervennen min skrev:

"De som har Twitterkonto, men ikke bruker den, gjør det rett og slett ikke fordi de ikke forstår det" og der kunne jeg ikke vært mer enig.

Twitter er ganske morsomt og du kan komme i kontakt med mennesker som man aldri hadde greid å komme i kontakt med hadde det ikke vær for twitter. Jeg f.eks har hatt samtaler med Lene Alexandra, Jan Thomas, samboeren til Jan Thomas, Samsaya, selveste Jens Stoltenberg, Ida Wulff, Kadra Yusuf og mange fler. Jeg har ikke glemt henne som spurte om jeg kunne laget et innlegg om Twitter og hva det er fornoe. Holder på med det enda. Så, fortvil ikke. Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves..

Gårsdagens antrekk forresten, enjoy♥-FrkReyes

8 kommentarer

Lene Nilsen

07.aug.2011 kl.20:40

hehe, kult da :) !

Fint anntrekk :D !
Utrolig fint design!

Julie Almestad Sævik

07.aug.2011 kl.20:46

kult :)

Helene Skotte.

07.aug.2011 kl.20:47

NICE :D

thereseea

07.aug.2011 kl.21:01

Digger antrekket!

Camilla

07.aug.2011 kl.21:22

Du er så flink til og skrive lange innlegg:)
Fine bilder!

Malin og Marte

08.aug.2011 kl.01:30

Hehe, bra du husker ønsket mitt :D jeg har i det minste klart å følge deg på Twitter, og slengt ut noen tweets, men gurimalla det er mye rart der. Og jeg har trykket både her og der uten at jeg mente det :p

Skriv en ny kommentar

hits