Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DET ER HELG

God morgen,

Åh, det var så koselig hos svigermor igår. Det ble servert god natt og drikke. Til slutt ble det så koselig på terrassen hennes at jeg holdt på å sovne under åpen himmelen. Skal ærlig innrømme at jeg ELSKER Majorstuen og bylivet, men ofte er det også deilig å kun høre fuglene kvitre og gresshoppene synge. Dessuten er det en deilig avkobling å kunne bytte fra by til mer avslappet boligstrøk. Ikke minst, ble jeg i tillegg gjenforent med min x-løpekompis, Garp.

Denne uken har gått så utrolig fort. Plutselig er det fredag og om noen timer er det helg. Yej! Ikke noe som er bedre enn det. Da jeg stod opp idag tidlig følte jeg meg så slank. Selv med all inntaket av grillmaten igår. Det skal sies at jeg ikke inntok noen karbohydrater i form av potet, pasta og ris, men heller mer fisk, lam, kylling og deilig grønnsaker til. Det er ikke ofte jeg kommer til å vise dere bilder av meg der jeg har "lite" klær på meg, men tenkte å gi noen av dere som vil ned i vekt en liten tankevekker.

Det er virkelig ikke drastiske endringer jeg har gjort i forhold til å gå ned i vekt. Det holder i lange baner å gå seg noen turer på rundt 30 min annenhver dag og deretter utvide programmet til litt lengere turer før man kanskje begynner med småjogging. Plutselig så står du der du også. Foran speilet, fornøyd med deg selv og med mye bedre selvtillit.Det er noe helt unikt, å se kroppen forandre seg. Føle den lykken på innsiden og tenke at det er kun meg selv dette går på. Ikke minst er det fantastisk med tilbakemeldingene man får. For en herlig følelse som jeg ikke vil miste.

Siden jeg har vært så flink med treningen og kostholdet skal jeg prøve å lage lavkarbo vaffler imorgen. Om du skal være med på det så vil du trenge dette:


6 egg
1 pk 200g kremost naturell
2 ts bakepulver
4 ss sukkrin
4 ts johannesbrødkjernemel
4 ts fiberhusk
kanel eller kardemomme


 Ønsker deg en nydelig fredag videre. Ikke minst en fantastisk helg♥

-FrkReyes

12 kommentarer

Marshmallowz

05.aug.2011 kl.08:02

God morgen!

Lyckligaingrid

05.aug.2011 kl.08:10

Så glad jeg blir på dine vegne! Det er en fantastisk følelse å være FORNØYD med kroppen sin. Jeg har hatt 2 styrke/kondis-treningsøkter i uken i 3 uker ca, og jeg ser og kjenner resultater. Og det kjennes så bra!

Masse lykke til videre, jeg synes du er flink som klarer å legge om kostholdet!

Ha en strålende dag!

noralindland

05.aug.2011 kl.09:46

Du har veldig fin kropp og utseendet, du burde være stolt av deg selv!

SaraCrohnsAlexandra

05.aug.2011 kl.10:14

God morgen frøken!

Det er herlig å se deg så fornøyd. Du stråler! :] Er glad for at du har det så godt! Synes du er så flink med treningen din!

Ragnhild Haugsdal

05.aug.2011 kl.10:50

Fine bilder (: du er pen!
Så fint at du er fornøyd med deg selv :) Ha en strålende dag !

Christine Marie

05.aug.2011 kl.11:13

godt du er fornøyd=)

bojah - kommenterer tilbake <3

05.aug.2011 kl.11:34

så søt hund! : D

TanyaRM

05.aug.2011 kl.11:35

herlig med helg ! :D Fine bilder !

SaraCrohnsAlexandra

05.aug.2011 kl.12:25

sv: Jaa, jeg driver å jobber med et nytt design. Men er ikke så enkelt. Vet hvordan jeg vil ha det, men har ikke nok erfaring, så prøver meg bare fram! :) blir noen lysere farger som kommer ^^

Karin

05.aug.2011 kl.13:26

Anbefaller Paradise Maddes blogg!

Hon har æntligen begynnt o blogga!!

http://madelenvorelandberas.blogg.no

Love your blog!!! <3

kildahlolsen

05.aug.2011 kl.14:25

Søt hund :)

Skriv en ny kommentar

hits