Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

UKENS MANDAGSBLOGGHar du noen gang følt du har så mye å gjøre at du ikke vet hvor du skal gjøre av deg? Jeg kom nettopp inn døren og rekker såvidt å sett meg ned før jeg må ut igjen. Merker jeg blir noe sliten, men, det er nå jeg er ung, hvile kan jeg gjøre når jeg blir gammel. Ja, jeg kunne ha lagt meg på sofaen, slappet av og kost meg med bloggen, men nå har det seg slik at mobilen min har tydeligvis bestemt seg for å ikke fungere lenger, noe som igjen gjør meg så frustrert at jeg må bare løpe det av meg. Så det blir jogging på Sognsvann.

Det eneste som ikke gjør at jeg slenger den i veggen er faktisk deres kommentarer idag tidlig. Takker for støtten. Dere er virkelig fantastiske. Dere sitter enten hjemme eller på jobb og ønsker meg lykke til uten å vite hva det gjelder engang. Dessverre er det slik at jeg fremdeles ikke kan fortelle hva jeg bestemte meg for idag. Det er altfor tidlig og ting må avklares først før jeg poster det her. Uansett, takk skal dere ha. Føler skuldrene mine er mye lettere.

Men, idag er det mandag og dere er vant med ukens mandagsblogg. Har triste nyheter til de som dessverre ikke har kommet seg på ukens mandagsblogg tidligere. Eller...nyheten er forsåvidt ikke trist, men det blir endringer. Dere vil få et tilbud enten på innboksen eller på mail, så ikke ta sorgen på forskudd :)

Tidligere har ukens mandagsblogg fungert slik at man skriver hvorfor man begynte å blogge og hvem som inpirerer dere etc. Nå har jeg bestemt meg for å lage det litt mer spennende. Ser veldig mange andre bloggere på blogg.no bruker denne ukens mandagsblogg, dagens blogg etc, etc og jeg liker ikke å gjøre det samme som "alle" andre. Liker å skille meg ut. Derfor har jeg tenkt ut et nytt konsept jeg skriver mer om senere. Nå kan vi gå videre til Ukens Mandagsblogg nemlig nydelige www.annliv.blogg.no
Ann er jenta som står bakbloggen www.annliv.blogg.no. Hun bor i Trondheim og går sitt andre år på vgs, allmennlinjen. Ann skriver at hun begynte å blogge fordi hun rett og slett elsker å skrive. Hun forteller at på ungdomsskolen skrev hun alltid litt lengre tekster enn de fleste og fikk nesten alltid 6 på dem. Du kjenner kanskje igjen denne følelsen når hun skriver at en av hennes største drømmer er å skrive for et moteblad/magasin etter utdanningen?

På bloggen hennes kan du bla lese om hverdagen og livet, men også mye om mote, sminke, klær, skjønnhet og det leserne vil lese på en ungdomsblogg. Innleggene inneholder alltid bilder (noen ganger videoer) og ofte bilder av mine antrekk.

Videre skriver hun at bloggere som inspirerer henne er bloggen denne og Nora Alba. Leser ikke så mange andre blogger, bortsett fra at jeg kan sjekke innom noen fra topplisten en gang i blant.

Du kan lese mer om bloggen hennes HER.

-FrkReyes

8 kommentarer

Madelene Lisella

01.aug.2011 kl.19:54

gøøy :D

Jorunn Seljebø

01.aug.2011 kl.19:55

:D:D

♥heidiijh

01.aug.2011 kl.19:55

kjempefin header !

Malin og Marte

01.aug.2011 kl.20:24

Joooo, det er nå vi er ung, men for å bli gammel må man ta vare på seg selv ;) ellers er det er fare for å gå på en smell :/

Martine Kristine Make-up blogg

01.aug.2011 kl.20:46

Så kult at du har ukens mandagsblogg.

Har kikket innom bloggen din nå i ca 3 uker,liker den utrolig godt! :-D

Ann Lively

01.aug.2011 kl.20:51

Wow, tusen hjertelig takk! Du er herlig.

Jannicke

01.aug.2011 kl.20:54

gratulerer =)

Helene

01.aug.2011 kl.21:28

Synes du skriver mye fint. Liker det jeg har lest (det er det få som får høre forøvrig). Mulig jeg tusler innom for å lese mer om ikke så lenge. :)

Skriv en ny kommentar

hits