Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JEG ER IKKE PERFEKT
Det er akkurat dette jeg elsker ved sommeren. Å ha muligheten til å drasse med seg masse pledd ute på terrassen. Ta med deg en haug av puter stue det der, sprette opp en vin, ta med deg eller pc/ macen og storkose seg med sladder og fjas. I fare for å høres altfor sentimenta utl ved dette innlegget, kan jeg starte med å skylde på vinen. Den har tatt overhånd.

Da jeg kom fra treningen iste, som jeg forresten er veldig fornøyd med, på Sognsvann, løp jeg hele 1,2km. Jeg fornbrant i overkant av 1200 kalorier og sitter her med en samvittighet bedre enn igår. Men, hvor mye jeg forbrant eller løp er ikke hva innlegget skal handle om. Den handler om en kommentar som har limt seg fast i hjernen min. Dessverre kom denne kommentaren fra en anonym person. Hun eller han kommenterte i innlegget Tips taes imot. Jeg skriver ikke at det er dessverre fordi jeg vil kjefte på denne anonyme leseren, heller ei. Jeg vil takke personen. Slik låt kommentaren:

"Ei uten blogg:

29.jul.2011 kl.16:38

Altså, jeg liker bloggen din. Du skriver veldig mye som fenger, men det blir litt kjedelig i lengden av å bare lese overflatiske hendelser, ikke-hendelser, og outfitt hele tiden. Faen, så kjedelig!! Det som trekker lesere er når man faktisk blir kjent med bloggeren, tankene dine, hvordan du egentlig har det osv, og ikke bare sminke, utseende og mote. Bare ett tips. "


Og du har helt rett anonym eller ei leser uten blogg. Ofte føler jeg akkurat det samme. Vittig at du skriver den kommentaren. Her om dagen, da svigermor kom på besøk, spurte jeg henne om hennes meninger og tanker rundt bloggen. Jeg var ute etter konstruktiv kritikk. Hun sa akkurat det samme som deg. Dag etter dag har jeg gått igjennom postene/innleggene mine, lest de om og om igjen, prøvd å funnet ut av hva som kan bli bedre. Tenkt på ideer, oppgaver, sponsorer og aktiviteter jeg kan ha i innleggene mine som gjør bloggen mer enn "perfekt", outfit og overfladisk. For er det noe jeg ikke er, så er det perfekt og slik vil jeg heller ikke fremstå.
Det er ikke slik at jeg går med høye hæler hele dagen og hele tiden, eller at jeg kun nipper til vin, champagne og kaster penger i været. Nei, jeg kan til tider være lutfattig. Jeg har også følelser, tanker, meninger og bekymringer jeg tar tak i når det går over stokk og stein, men jeg skriver det ikke på bloggen om dagen. Som om alt går til kun meg selv og Robin.


Det er vanskelig å skille på å være personlig og det å være privat i en blogg. Jo mer kjent bloggen blir, både for på blogg.no, for kollegaer, venner, familie, allmenheten etc, jo mer nøye må jeg være. Uansett, det hindrer meg ikke i å være mer personlig, ha mer enn de samme type innleggene. Derfor jobber jeg nå knallhardt med å få igang det nye konseptet mitt.
Jeg har nå twitret med Lene Alexandra om å ha et intervju med henne når det gjelder trening. Hun er utdannet personlig trener og har sikkert masse tips å komme med. Jeg har tatt kontakt og avtalen er vel egentlig i boks når det gjelder Stephan Øien. Han vil kunne fortelle oss om sminke. Nyheter innenfor sminke, klær. Høsten IT og masse mer. I tillegg vet jeg at mange er interessert i lavkarbo, så jeg har sendt mail til både helsekostbutikker om hvilken produkter som er bra og jordmødre som skal fortelle oss hvordan man skal ta vare på kroppen sin og få bedre selvtillit etter fødselen. Twitterdronningen min OG den nydelige sangeren Hanna (konkret navn får du senere) skal lage et innlegg til dere om Twitter og hva de ulike tegnene betyr i Twitter verden. Bra eller hur?


Det andre konseptet som er litt mer hemmelig, ihvertfall inntil 1 uke til, vil gjøre at dere får muligheten til å følge meg hvor enn dere befinner dere på en enklere måte. Venter vel egentlig kun på godkjennelse, så er vi i gang. Så, anonym med navn Ei uten blogg, send meg mail på candida_reyes_brand@hotmail.com med navn og adresse og en overraskelse vil komme til deg i posten.
En siste ting. Jeg trenger seks bloggere som er over 18 år og har mer enn 10.000 lesere innom seg hver mnd til å melde seg på kommentarfeltet. Dere har nå muligheten til å prøve ut en Biotherm reisekrem. Jeg får den i posten imorgen og skal teste den ut. Elsk.  Leverandøren ser helst at dere har facebook og twitterkontoer.  Mer info kommer fra project manager Marie- Camille om dere blir de heldige.
Ønsker dere alle en fantastisk fredag, snart lørdag videre, muah♥ Ps: Alle skrivefeil skyldes på vinen.
-FrkReyes

38 kommentarer

Maren Hovda

29.jul.2011 kl.23:27

nydelig skrevet!

Mathilde

29.jul.2011 kl.23:28

Du er kanskje ikke perfekt, men du er kjempefin og kjempeflink til å blogge. Stå på og ikke bry deg om negative kommentarer, fokuser heller på de positive:)

Ha en fin dag! (eller natt, haha)

Villemo Margrete

29.jul.2011 kl.23:28

Synes du kan få blogge om absolutt det du selv vil :)

Svani

29.jul.2011 kl.23:30

Interessant innlegg, men du var nok ikke alene om det som skrev om en liknende situasjon :) De anonyme er bare feige, og har det nok ikke bedre enn deg og de andre :) Din blogg - ditt liv, du skriver hva du vil :) Jeg gir blaffen i hva de andre syns bortsett fra koselige kommentarer :D Ha en fin kveld :)

Vero - tinysuperstar!

29.jul.2011 kl.23:32

jeg synes du er flink :) men ja, variasjon er viktig...jeg er ikke så flink på variasjon :p

Connie

29.jul.2011 kl.23:33

Du er kansje ikke perfekt, men ingen er perfekte!

<3RAGNAE-legg meg til som venn!

29.jul.2011 kl.23:33

bra skrevet!

29.jul.2011 kl.23:34

BRA INNLEGG, leste alt, og gleder meg til å lese om det du skrev :)

men en ting, bruker du ikke bh?:-p haha, så ikke sånn ut ihvertfall på 1, 2, og 3. bilde :-p

frkreyes

29.jul.2011 kl.23:35

Anonym:

hahaha HATER BH, virkelig. Det skal jeg fader meg lage et innlegg om en dag. Det er kanskje noe av det verste jeg vet.

29.jul.2011 kl.23:38

åja, hehe:) men det vakke frekt ment assa:)

frkreyes

29.jul.2011 kl.23:42

Anonym:

Hehe, det er helt i orden. Ikke fornærmet i det hele tatt.. Bare ler jeg nå. Ser det selv på bildene..

camilla regina ♥

29.jul.2011 kl.23:44

fint skrevet!

ganske enig med deg, jeg er ikke såå glad i bh jeg heller.. haha:D

lisa

29.jul.2011 kl.23:49

synes du er flink jeg c:

Malin

29.jul.2011 kl.23:51

1,2 km eller 1,2 mil?

fashionabomination

29.jul.2011 kl.23:53

Enig, men det er ikke så lett å være for personlig heller :)

Amanda-kommenterer tilbake.

29.jul.2011 kl.23:56

Bra skrevet! :)

frkreyes

29.jul.2011 kl.23:58

Malin:

Haha mil. Herre min. Vi skylder på vinen som sagt.

frkreyes

29.jul.2011 kl.23:59

fashionabomination:

Tror ikke det er bra heller. Man må finne en balanse som kan tilfredstille alle.

mudprinsess

29.jul.2011 kl.23:59

likte innlegget ditt kjempe godt :)

BTW det gjør ikke noe om du ikke bruker bh. du har jo ikke henge pupper ;)

frkreyes

29.jul.2011 kl.23:59

camilla regina:

Det er det første plagget, om man kan kalle det for et plagg, som går av når jeg ankommer heimen.

frkreyes

30.jul.2011 kl.00:00

mudprinsess:

Så godt å høre. Håpet på å treffe mange hjerter og hoder. Anonym har helt rett, ofte kan det bli litt for mye av det samme, da trenger man et like spark i baken.

Kwie @ Kwie.blogg.no

30.jul.2011 kl.00:00

enten så er ingen perfekt, eller så er alle perfekt ;))

frkreyes

30.jul.2011 kl.00:00

mudprinsess:

BTW, med all den treningen, har jeg vel snart ikke pupper i det hele tatt.

LonehesteCrAzY

30.jul.2011 kl.00:00

Du er en kjempeflink blogger. Den kommentaren satte nok en vekker i hjernen din. Bra du ble mere opnet, enn å bli rakket ned på, av en sånn kommentar. Fortsett med den egenskapen av å være troverdig og sterk! Får det er du!

frkreyes

30.jul.2011 kl.00:02

LonehesteCrAzY:

Jeg ELSKET kommentaren. Det er som du skriver, det gav meg en liten vekker. Men det blir jobbet knallhardt med bloggen om dagen. Drømmen er å kunne leve av bloggen. Jobbe for leserne mine og min egen lille hjemmeside.

frkreyes

30.jul.2011 kl.00:03

»Kwie:

Ikke sant. Men jeg elsker alle kommentarer jeg får, med mindre de er rasistiske og det har jeg heldigvis aldri opplevd.

frkreyes

30.jul.2011 kl.00:04

Connie:

Heldigvis.

frkreyes

30.jul.2011 kl.00:04

M A T H I L D E:

Nja, takk Mathilde. Du er vakker. Ha en god natt eller ja, hehe.. Vinen her er fremdeles ikke drukket opp.

frkreyes

30.jul.2011 kl.00:04

Maren Hovda:

Takk Maren.
Du er pen! :D

Waby

30.jul.2011 kl.00:59

Dette var veldig bra skrevet! :)

Jeg selv føler at man burde ha et slags bloggbilde av seg på bloggen hvor man kan la folk slippe litt inn på deg, men ikke det aller dypeste. Men jeg synes bloggen din er bra jeg :) Fortsett med dette!

Og btw, ser på bildet at du ikke bor veldig langt unna meg, lol :P

miniogmy

30.jul.2011 kl.01:02

vet du hva søta, hadde du vært perfekt, så hadde du vært utrolig unormal.. ingen perfekte der ute, selv ikke johnny depp engang :-) så lenge man tar imot kritikk, og er villig til å forandre, så er det veldig bra :-)

SaraCrohnsAlexandra

30.jul.2011 kl.01:04

Jeg liker hvordan du blogger, og synes ikke det bare er outfit her. Jeg finner alltid noe spennende å lese om uansett hva det er. Men jeg har selv merket med min blogg at den ikke er som før. Tror jeg må tenke etter hva jeg vil. Jeg har jo så mye på hjertet. Godt og vondt. Nåja, har jo røpet noe om fortiden min, kommer vel mer etterhvert.

Så bra du har fått i gang så mange avtaler, snuppa! Det gleder meg å høre. Du er superflink!

Kos deg med vinen, frøken. :)

Camilla

30.jul.2011 kl.02:25

Bloggene dine er så kule.

Victoria

30.jul.2011 kl.03:59

Jeg synes ikke at du skal bry deg om de negative komentarene å va dem sier ! de er ikke dem du skal fokusere på.. Du skal blogge om det du selv vill å det som du mest liker å skirve om :)

stå på vidrere :D

Maren Haugervåg

30.jul.2011 kl.11:11

Du skriver veldig bra! Så forresten at du var kommet på topplisten på blogg.no - det var veldig fortjent :-)

anetteogkristin

30.jul.2011 kl.15:51

du er kjempe flink til å blogge,og du tar fine bilder ! ikke bry deg om negative kommentarer.. hvis du ser her er de fleste kommentarer bare positive ! veldig mange er glad for at du blogger ! det er jo en god ting ! jeg tenker nok at de som skriver negative kommentarer er bare sjalu på deg.. du er jo på topplisten! :) og det er jo kjempe bra og det fortjener du ! :D

- kristin :)

Sissel

30.jul.2011 kl.17:43

Ingen er perfekte nei...men det skal man heller ikke være. Du vet jeg elsker bloggen din og som sagt så er det en av de bloggene jeg leser daglig! Ha en fin dag:-)

Skriv en ny kommentar

hits