Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

FÅ UTLØP FOR DINE FØLELSER

Tok meg ihvertfall en joggetur idag tidlig og merket at det hjalp. Det er ikke sunt å være inne hele dagen klistret til tv-en eller dataen å se de grusomme bildene gang på gang på gang på gang. Vet faktisk ikke når det er riktig å gå videre med livet etter en slik tragedie som rammet oss 22.07.11, men jeg vet at man må sakte reise seg opp igjen. Er så lei av å se på bildene gang på gang fra Nrk, Vg, Twitter, Aftenposten, Dagbladet og TV2.Gjør noe du elsker nå, om det er å trene, lese en bok, ri hest, gå tur med naboens hund, så bare gjør det. Spis akkurat hva du føler for og nyt det. Vær sammen med venner og familie og sett pris på stunden dere har sammen. Ikke vær alene på en stund som dette. Jeg selv har nyt en god frokostOg reiser nå ned til nevøen min for å se han nydelige ansikt og smil. Er det noen som alltid for meg til å smile, så er det han.

Jeg leser at mange av dere peprer Marthe Borge for hennes utsagt om shopping i Oslo fra dette innlegget HER. Ikke døm henne for den ene setningen hun skrev. Jeg personlig kjenner ikke Marthe, men vet såpass at ofte kan ting komme helt feil ut. Spesielt når man ikke vet hvordan å få skrevet de riktige ordene på bloggen. Støtt heller hverandre som bloggere og vis forståelse.

- FrkReyes

 

9 kommentarer

G U N N N I S

24.jul.2011 kl.11:18

Ja, er helt enig med deg! Er ikke sunt og sitte klistret til tv, pc skjermen og eller andre aviser som forteller om tragedien hele tiden. Selvfølgelig er jeg en av dem som sitter klistret, jeg klarer fremdeles ikke forstå at dette har skjedd her i Norge. Men det ble på en måte en lettelse når det var en fra Norge som hadde gjennomført dette her!!

Lena ♥

24.jul.2011 kl.11:19

Bra skrevet, er igrunn enig!:)

frklillemone

24.jul.2011 kl.11:47

Enig med deg!

Det er ikke sunt,

Og som alltid du som treffer spikern på hodet!

hemak

24.jul.2011 kl.12:45

Helt enig med deg! Bra skrevet:)

Karoline Olsen

24.jul.2011 kl.13:42

nam jordbær<3
spreking! bra at du prøver og komme deg vidre, noe som jeg selv prøver. det er vanskelig når alt dette står over alt, på radio, tv og i aviser. men jeg holder meg unna det, titter litt innom av og til på tvn men ellers prøver jeg å holde hodet kaldt.

ha en fortreffelig dag vidre! :-)

RagnaRock

24.jul.2011 kl.20:58

Du vet... jenter er ikke så glade i hverandre. Det utsagnet der kom ut helt feil på feil tidspunkt. Hun hadde ikke engang peiling på hvor omfattende det var.

Camilla

25.jul.2011 kl.00:37

Bra skrevet.

frkreyes

25.jul.2011 kl.06:37

Camilla:

Har byttet twitter adresse til kun FrkReyes nå ;)

Skriv en ny kommentar

hits