Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

REIS DEG OPP IGJEN

Det var helt ufattelig å være i byen og se alle menneskene som samlet seg rundt og ventet på mer informasjon fra politiet og journalistene. Det var heldigvis ikke mulig å se så mye ødeleggelser, men de få man kunne se gjorde et sterkt inntrykk på meg.

Jeg skulle så gjerne ønske dette kun var en drøm og at den snart tok slutt, men må nok innse at dette er virkeligheten. Jeg ønsker at mine nære og kjære kommer seg over denne hendelsen. Har ikke flere tårer å dele ut nå. Alt virker så ufattelig, urimelig, ubeskrivelig og unødvendig. Jeg avslutter dette innlegget med noen sisteord og håper inderlig mange tenker seg nøye om før man begynner å skrive hatmeldinger mot hverandre. Vi kan ikke la terroristene vinne. Vi kan ikke la dem ødelegge byen vår. Ta godt vare på hverandre nå og gi hverandre en klem. Oslo, reis deg opp igjen.

Du kan også følge meg på twitter: FrkReyesCandida

-FrkReyes

13 kommentarer

Emilie

22.jul.2011 kl.21:52

huff! dette er illeilleille..

hadde alldri trod dette skulle skje

Kristina

22.jul.2011 kl.21:52

Bra skrevet!

Johanne

22.jul.2011 kl.21:55

forferdelig!

☆彡 Charlotte ☆彡

22.jul.2011 kl.21:55

jeg som trodde norge var det andt tryggeste lande.. tviler på det er det andt tryggeste landet nå !!

omg hvorfor gjør folk dette vi er jo et trygt og fornøyd land !!

silgre - silje !!

22.jul.2011 kl.22:06

jeg så det på nyhetene å jeg ble faktisk veldig redd, hadde aldrig trodd det skulle skje med norge!!

Kjempe bra skrevet!!

Camilla

22.jul.2011 kl.22:06

Klem til deg..

Jeg følger deg på twitter allerede:)
Terroristene ber om bråk...

stinetomter

22.jul.2011 kl.22:21

Får tårer i øynene av å tenke på at byen blir ødelagt på den måten. Og livene som går tapt :( Det er sykt, virkelig.. : (

iver

22.jul.2011 kl.22:28

uff skakars folk! i blir trist se på dette, send ein meldig vist, i skal trøste deg.

vist du er pårøende :(

// monica

22.jul.2011 kl.22:30

Det er helt sykt! ;/

Tove Klokkerud

22.jul.2011 kl.23:02

Jeg tror at dette grusomme som har hendt i dag vil styrke samholdet til alle vi som har vårt daglige virke og/eller bor i oslo. Du skal ikke frykte hatmeldinger... Jeg håper da inderlig ikke det.. Klem til deg og jeg deler dine tårer !
det er grusomt og jeg sa tidligere at det er innvandrere som lager terror osv, og det er det jo, ikke alle sa jeg også, men der er noen. men nå viser det seg at det er en nordmann som har skadet SITT EGET LAND. det er så sykt at jeg får vondt i hele meg.

Mademoiselle Dianne

23.jul.2011 kl.00:07

jeg forstår det fortsatt ikke - det er akkurat som om jeg må lese de ulike blogg innleggene og se bildene om igjen og igjen for å endelig forstå at dette faktisk har skjedd. Nesten som et mareritt eller en film.

Tenner lys for de døde og sender gode tanker til alle pårørende og selvsagt de som jobber for å få orden i dette. Politiet, brannmenn, helsevesenet, frivillige osv.

Skulle ønske jeg kunne våkne opp i morgen og høre noen si - april snar, eller innse at det hele var bare et grusom mareritt. Kjenner bare at jeg blir så lei meg

Skriv en ny kommentar

hits