Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

UKENS MANDAGSBLOGG / PINLIGDet kan ikke beskrives med korrekte ord hvor flaut det var å fortelle vaktmesteren, huseieren, svigermor, kollegaer, familie og venner at jeg og Robin hadde greid å låse oss ute. Er det mulig. Det er som Robin sa:

- Hmm, kanskje du skal begynne å ta med deg nøkler du også?

Og tro meg, det skal jeg fra og med idag. Har kun fem ord å skrive til svigermor. DU ER DEN BESTE SVIGERMOREN! Men, selv etter en megatabbe er det nå duket opp for Ukens mandagsblogg. Denne uken falt valget ganske enkelt på bloggen http://grimsmo.blogg.no/.

Det kan kanskje virke noe urettferdig at jeg velger en blogg som ikke engang har meldt seg på ukens mandagsblogg, men hvordan livet til dette paret endret seg så drastisk og dramatisk på kun 50 minutter, gjør at jeg følger denne bloggen konstant og føler man burde verdsette livet og menneskene rundt seg.

I tillegg handler Ukens mandagsblogg mer enn sminke, mote, fotografi og sko. Derfor velger jeg http://grimsmo.blogg.no/ med stor stolthet. Du har kanskje allerede vært innom bloggen hennes eller lest om paret i VG. Om ikke, kan du lese mer om dem og deres hverdag HER.

- Frkreyes

4 kommentarer

mhcheer

18.jul.2011 kl.16:48

Gratulerer til de som vant :)

lmrygh

18.jul.2011 kl.17:45

Gratulerer til de som vant :))

Camilla

18.jul.2011 kl.21:21

Synes det er bra at du viste meg denne bloggen. Virkelig trist at slikt skjer.

grimsmo

16.aug.2011 kl.17:06

hei. Har ikke sett dette før nå. Tusen takk:) Carpe Diem<3

Skriv en ny kommentar

hits