Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MERKELIG KVELD

Her sitter jeg med tekoppen min og humrer over gårsdagens hendelse. Herre min. Mye uventet og rart som kan skje når du minst forventer det.  Vi kan begynne fra starten.

Igår, da solen skinte som bare det, hadde jeg den store troen at mange av mine venner skulle ut. Hvem er det som ikke går ut når sommeren er på sitt beste i Oslo?!

Vinflasken ble lagt i kjøleskapet. Nye sko ble kjøpt inn og jeg var i partymodus. Til en etter en etter en etter en sa at de skulle enten være hjemme, at de ikke orket, at de allerede hadde vært ute hele dagen og var litt trøtte og at de skulle i bryllupsfest. Jaja, tenkte jeg.. Da får jeg ta med meg Robin da. Min kjære. Yej!

Først ble vinen inntatt raskt. Måtte jo komme oss avgårde, klokken var tross alt nærmere 12.00, er det ikke da man går ut? Men til gjengjeld, kanskje litt for raskt, da jeg innser og ser idag at jeg skoene jeg hadde på meg igår, passet absolutt ikke resten av antrekket. Så, ja, jeg begikk en motetabbe. Her skulle pumps lett blitt brukt.

La oss gå videre. Når vi går ned trappene, så finner vi en motorsykkel i gangen. Hvor andre steder enn Oslo og kanskje Usa er det du finner en motosykkel parkert i gangen?Etter å ha undret lenge på hvor hen vi burde gå, ikke minst, hvor langt vi orket å gå, ble valget utestedet  Moudy eller Moddy! Husker ikke navnet og skal jeg være helt ærlig så er det helt ok. også Aldri følt meg så lite velplassert på et sted før. Det var en gjeng småunger som hadde altfor mye penger og ble for meg noen skikkelige vestkantblæringer. BLÆH! Skrøt av det ene etter det andre. Det er noe av det mest kjedeligste jeg kan høre på.

En ting var positivt da. Eller to når jeg tenker meg om, og det var at vakten spurte meg om legitimasjon og at bartender jenta lagde en strålende Cosmopolitan til meg. Setter stor pris på det dørvakten. Du er kanskje den eneste grunnen til at jeg kommer tilbake og den eneste grunnen til at jeg anbefaler venninne mine til stedet. Just to make me and them feel young again♥

Videre skulle turen gå til Onkel Donald, men føttene tok heller vendingen hjem. For vi fant ut av ting. Det var ikke så morro å være ute alikevel og jeg hadde desidert ikke gått glipp av noe siden februar. Oslo var stille, gatene som spøkelsesgater og utestedene laime. Føltes som alle var på ferie. Nei, jeg satser mindre på festing og mer på trening fremover.

Legger til bildedryss fra veien hjemover også håper jeg at vestkantungdommene ikke tok seg nær av utsagnet mitt litt lenger opp.Og motosykkelen var fremdeles i gangen når vi kom tilbake, så jeg tok like gjerne et nytt bilde.

- Frkreyes

18 kommentarer

♡ THALE KRISTENSEN

17.jul.2011 kl.11:34

fine bilder :)

frklillemone

17.jul.2011 kl.11:41

Elsker motorsykkel bildene ! :D de var geniale!

Sukii

17.jul.2011 kl.11:44

fine bilder ^^

Marshmallowz

17.jul.2011 kl.11:45

Fine bilder!

frkreyes

17.jul.2011 kl.11:49

frklillemone:

Takk, takk. Elsket dem selv. Hadde de vært i bedre kvalitet ville jeg ha forstørret dem. Ikke alltid man får muligheten til å sitte på en sånn, i gangen, hehe..

HelenaPettersen

17.jul.2011 kl.11:52

Fin blogg : )

chrisbm

17.jul.2011 kl.12:07

Håper du koste deg da :) !

Camilla

17.jul.2011 kl.12:12

Kjempe kule bilder:)

Malene Omholt Lund

17.jul.2011 kl.12:20

fine bilder! :-)

Marie in America

17.jul.2011 kl.12:36

haha, hørtes ut som litt av en kveld!

Sissel

17.jul.2011 kl.12:47

hehe,bra innlegg! Kjempefine bilder! Har selv erfaring ang det at man har så lyst til å gå på byen å ha det gøy,men når man først kommer ut så er det ikke så gøy likevel. Ha en fin dag:-)

Hedda Ask

17.jul.2011 kl.13:37

fine bilder, og så pen du er!

Tove Klokkerud

17.jul.2011 kl.14:11

Du begynner utvilsomt å bli skikkelig voksen... jeg sa ikke gammel... Du har alle de beste årene foran deg . DET VET JEG ! Bildene var helt rå.. DU ER VAKKER ! Jeg vet jo at du lever veldig sundt og det synes !
Fine bilder ! Du er pen :)

ingrus

17.jul.2011 kl.14:45

kjempefine bilder! :-)

Lena

17.jul.2011 kl.21:21

Det e digg og vær i oslo!

Jannicke Lavik

23.jan.2012 kl.22:28

Først jeg er "Døds misunnelig" på leppene dine,, og for det andre" du er vakker:)" og for det tredje " du brh ikke stresse med å ta av flere kilo" du er så fin nå skjønning:)

frkreyes

23.jan.2012 kl.22:31

Jannicke Lavik:

Tusen takk for fantastiske komplimenter. Du er herlig..

Skriv en ny kommentar

hits