Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DET ER N DET GJELDER

Jeg kan ikke beskrive med ord hvor deilig det er med helg. Denne dagen skal brukes til lpe med Garp rundt Sognsvann for siste gang. Han skal hjem imorgen. Den skal nytes ved at jeg prve vre en god kjreste, en god venninne og en god kokk.

Den skal ogs nytes ved at jeg skal vre drlig blogger ved ta meg fri fra "jobben" resten av denne dagen UTEN ha drlig samvittigheten. For dere vet at jeg elsker dere, det gjr jeg virkelig. Ikke minst elsker jeg at dere har blitt mye, mye flinkere til kommentere p innleggene mine, men fy pokker s deilig det skal bli vre litt "alene" ogs uten kamera p siden.

Hmm, hvem vet. Kanskje rockefoten skal hentes opp fra stvet og vinflasken/e pnes. Haha! Men, en ting skal dere f, nemlig oppskriften p fylt sopp. Jeg fikk inspirasjonen og oppskriften fra Jamie Oliver en dag da jeg l i sengen min p Bali. Hmm kjre Bali du er savnet. Men n, nok mimring. nsker deg en nydelig fredag videre♥

Du trenger:


Antall porsjoner: 2

15 sm sopp eller 6 veldig store.
5 god ss olivenolje
1 fedd med hvitlk
1 halv lk
Favorittkrydder
En ost du elsker, men som ogs smelter. Alt fra vanlig hvitost til blost.
Chili om sterkt er nskelig.

Fremgangsmte:


Varm opp ovnen p 200 grader. Start med hakke opp hvitlken, lken og chilien i smbiter og ha alt oppi en skl. Deretter tar du heller oppi olivenoljen og rrer alt sammen. Ikke vr gnien med olivenoljen og velg en god olivenolje. Det vil sette mer smak p soppen.



Legg marinaden til siden slik at smaken fr trukket seg i hverandre og ta frem soppen.

Det er viktig vaske soppen, men p riktig mte. Altfor mange vasker den under rennende vann. Sopp er som en svamp. Den elsker tiltrekke seg vann, noe som igjen vil si at soppen vil trekke inn mye vann om du skyller den rett under rennende vann.

Ta heller frem et rent kjkkenhndkle. Vt den og trk soppen forsiktg. Ta ut "proppen" som jeg liker kalle den, eller stangen i midten som kanskje andre liker si det og legg soppen p et brett med bakepapir.

Ta frem marinaden og fyll den opp s mye som overhodet mulig. Str favorittosten din opp og p midterste rille. Nr osten er smeltet og er blitt gyldenbrun lar du den steke litt til. Frst nr det begynner kl i fingerene om ta ut soppen fra ovnen, kan du endelig ta den ut.

Velkomme♥

12 kommentarer

Vemund Eldegard

15.jul.2011 kl.18:42

Nom nom nom! : )

Camilla

15.jul.2011 kl.18:42

Ha en god kveld. Skal ut en liten tur.. Shopping,forhpentligvis.

foreverkrissilife

15.jul.2011 kl.18:50

s godt ut kos deg i kveld

♥ sandracb

15.jul.2011 kl.18:55

nam :)

Naomi

15.jul.2011 kl.19:00

nyydelig bilde p veggen ! Elsker det!! <3 <3

Hverdag og Fest

15.jul.2011 kl.19:14

Jeg ELSKER sopp, s dette skal jeg klart prve. :)

15.jul.2011 kl.19:26

Hrlig bilde av deg! :D

lind

15.jul.2011 kl.19:40

det gjr du garantert meget bra! er ikke s vanskelig lage mat, det du har laget her ser jo aldeles nydelig ut s jeg tror du fr en sekser!

kjempe fint bilde av deg! :-)

SaraCrohnsAlexandra

15.jul.2011 kl.20:28

du er s kreativ i matveien! :)

JulieDerbakk

15.jul.2011 kl.22:02

Fin blogg :) Kunne du kommet innom min blogg og Lagdt igjen en kommentar ? :)

Greeneyes

16.jul.2011 kl.01:17

Fylte sopp er s godt. Laget det mange ganger selv, bare ikke helt slik. Men n fikk jeg lyst p s tror jeg m lage det igjen snart :)

SaraCrohnsAlexandra

16.jul.2011 kl.08:52

Og det er alltids lov ta seg en dag fri fra bloggen :) Vi er her nr du kommer tilbake uansett! :))

Skriv en ny kommentar

hits