Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DET ER NÅ DET GJELDER

Jeg kan ikke beskrive med ord hvor deilig det er med helg. Denne dagen skal brukes til å løpe med Garp rundt Sognsvann for siste gang. Han skal hjem imorgen. Den skal nytes ved at jeg prøve å være en god kjæreste, en god venninne og en god kokk.

Den skal også nytes ved at jeg skal være dårlig blogger ved å ta meg fri fra "jobben" resten av denne dagen UTEN å ha dårlig samvittigheten. For dere vet at jeg elsker dere, det gjør jeg virkelig. Ikke minst elsker jeg at dere har blitt mye, mye flinkere til å kommentere på innleggene mine, men fy pokker så deilig det skal bli å være litt "alene" også uten kamera på siden.

Hmm, hvem vet. Kanskje rockefoten skal hentes opp fra støvet og vinflasken/e åpnes. Haha! Men, en ting skal dere få, nemlig oppskriften på fylt sopp. Jeg fikk inspirasjonen og oppskriften fra Jamie Oliver en dag da jeg lå i sengen min på Bali. Hmm kjære Bali du er savnet. Men nå, nok mimring.  Ønsker deg en nydelig fredag videre♥

Du trenger:


Antall porsjoner: 2

15 små sopp eller 6 veldig store.
5 god ss olivenolje
1 fedd med hvitløk
1 halv løk
Favorittkrydder
En ost du elsker, men som også smelter. Alt fra vanlig hvitost til blåost. 
Chili om sterkt er ønskelig.

Fremgangsmåte:


Varm opp ovnen på 200 grader. Start med å hakke opp hvitløken, løken og chilien i småbiter og ha alt oppi en skål. Deretter tar du heller oppi olivenoljen og rører alt sammen. Ikke  vær gnien med olivenoljen og velg en god olivenolje. Det vil sette mer smak på soppen.Legg marinaden til siden slik at smaken får trukket seg i hverandre og ta frem soppen.

Det er viktig å vaske soppen, men på riktig måte. Altfor mange vasker den under rennende vann. Sopp er som en svamp. Den elsker å tiltrekke seg vann, noe som igjen vil si at soppen vil trekke inn mye vann om du skyller den rett under rennende vann.

Ta heller frem et rent kjøkkenhåndkle. Væt den og tørk soppen forsiktg. Ta ut "proppen" som jeg liker å kalle den, eller stangen i midten som kanskje andre liker å si det og legg soppen på et brett med bakepapir.

Ta frem marinaden og fyll den opp så mye som overhodet mulig. Strø favorittosten din oppå og på midterste rille. Når osten er smeltet og er blitt gyldenbrun lar du den steke litt til. Først når det begynner å klø i fingerene om å ta ut soppen fra ovnen, kan du endelig ta den ut.

Velkomme♥

12 kommentarer

Vemund Eldegard

15.jul.2011 kl.18:42

Nom nom nom! : )

Camilla

15.jul.2011 kl.18:42

Ha en god kveld. Skal ut en liten tur.. Shopping,forhåpentligvis.

foreverkrissilife

15.jul.2011 kl.18:50

så godt ut kos deg i kveld

♥ sandracb

15.jul.2011 kl.18:55

nam :)

Naomi

15.jul.2011 kl.19:00

nyydelig bilde på veggen ! Elsker det!! <3 <3

Hverdag og Fest

15.jul.2011 kl.19:14

Jeg ELSKER sopp, så dette skal jeg klart prøve. :)

15.jul.2011 kl.19:26

Hærlig bilde av deg! :D

lind

15.jul.2011 kl.19:40

det gjør du garantert meget bra! er ikke så vanskelig å lage mat, det du har laget her ser jo aldeles nydelig ut så jeg tror du får en sekser!

kjempe fint bilde av deg! :-)

SaraCrohnsAlexandra

15.jul.2011 kl.20:28

du er så kreativ i matveien! :)

JulieDerbakk

15.jul.2011 kl.22:02

Fin blogg :) Kunne du kommet innom min blogg og Lagdt igjen en kommentar ? :)

Greeneyes

16.jul.2011 kl.01:17

Fylte sopp er så godt. Laget det mange ganger selv, bare ikke helt slik. Men nå fikk jeg lyst på så tror jeg må lage det igjen snart :)

SaraCrohnsAlexandra

16.jul.2011 kl.08:52

Og det er alltids lov å ta seg en dag fri fra bloggen :) Vi er her når du kommer tilbake uansett! :))

Skriv en ny kommentar

hits