Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MYE MERKELIG

Etter at jeg kom hjem fra jobb har jeg vel egentlig kun opplevd merkelige ting idag. Å skrive opplevd er kanskje feil. Mer korrekt er å ha sett mye rart. La oss begynne fra starten.

Ettersom mandager skal være en fremtidig løpedag, tok jeg med meg Garp til Sognsvann.


Han var så sprek til å begynne. Men jeg har lært. Den gamle gubben (Garp) er fader meg en lating også. Når han begynner å bli sliten, later han som han vil gå på plass (vedsiden av foten min) slik at han virker som en flink hund. Egentlig er han bare sliten og lurer på hvorfor i pokker jeg må løpe så mye. Vi endte opp med 1,1 mil. Og se hvor lykkelig han er for hjemreisenMen før vi avsluttet turen så vi mange ting. Vi så en haug av maratonløpere. Tror de trente seg opp eller noe og det er selvsagt ikke så rat. Helt til jeg så nøyere på gjengen. I denne gjengen så jeg en mann med pupper. Altså vi snakker ikke om man tits som Robin kaller dem, men pupper han evt har operert inn. Silikon. Som en damepupper.

Kan hende at han var transvestitt. Og det er helt greit det. Har absolutt ingenting i mot det. Bare merkelig å se en mann med damepupper løpe som ingenting.

Rett bak han kom en dame med barnevogn. Det i seg selv var ikke så merkelig, men når hele Sognsvann er for tiden fylt opp med sand pga noe renoverings greier, så var nok ikke jogging med barnevogn det lureste hun kunne ha funnet opp idag.

Damen brukte sikkert 1000 kalorier pr meter. Og jeg tror hun skjønte det selv. For når jeg møtte blikket hennes, så gav hun meg et blikk tilbake som sa:

- Jeg vet dette var et teit påfunn, men gjort er gjort. Jeg kan ikke snu. Jo, det kan du tenkte jeg.

Og sist, men ikke minst, på slutten av turen møtte vi denne karen.


Mister snok. Jeg ble livredd. Visste ikke om den levde eller ei. Jeg turde så vidt å ta bilde av den i tilfelle den skulle ta Garp. Men den lå der ganske livløs. Om du ser nøye på bildet syntes jeg halen ser litt for flat ut. Dvs at jeg tror en syklist har kjørt over den. Dessverre. Dette er tredje slangen jeg ser i løpet av 2 mnd. Så om du går tur med hunden se opp for slanger. Ikke kult om hunden blir bitt.

- Frkreyes

14 kommentarer

johanneknudsen

11.jul.2011 kl.21:03

hihi, nå sitter jeg faktisk her og ler :p

Jusali

11.jul.2011 kl.21:03

Skummelt!

-jusali <3

frkreyes

11.jul.2011 kl.21:04

johanneknudsen:

Da kan du tenke deg hva jeg gjorde i dusjen Kommer ikke over mannen med pupper. De struttet rett frem og han løp som ingenting, hehe.. Bare helt merkelig syn.

The Road

11.jul.2011 kl.21:14

Mye rart både her og der, men man trenger noe å le av.. :=) Dagen blir liksom litt bedre da.. :=)

Jenny

11.jul.2011 kl.21:17

digger bloggen din:)

Christina

11.jul.2011 kl.21:23

hehe skjedde visst litt på den turen :)

Camilla

11.jul.2011 kl.21:25

Fine bilder:)

LoL

Eline Christine

11.jul.2011 kl.21:31

haha for en morsom tur! wæ, hater slanger! hadde blitt livredd om jeg så den..

Sissel

11.jul.2011 kl.21:51

hehe,høres merkelig ut:-)

Marielle

11.jul.2011 kl.22:15

Hehe, rar tur det ;)

theraas

11.jul.2011 kl.22:33

oi, så rart :D

Karmaliving

11.jul.2011 kl.22:51

Hehe, artig dag;) Den der så litt flat ut ja! Det er lurt å alltid ha med seg en kortisontablett i tilfelle hunden blir bitt, ihvertfall av hoggorm. Så hindrer du at halsen hovner opp frem til du får han til dyrlegen.

missharmony

11.jul.2011 kl.23:18

Hi hi. Ler.

SaraCrohnsAlexandra

12.jul.2011 kl.00:01

åå husker jeg møtte en levende huggorm da jeg syklet på trehjuls sykkelen min når jeg var liten. Det var skummelt! Men ja merkelige ting du skulle gå gjennom idag da :P

sv: Nei det er nok masse som går gjennom huet mitt. Er så forvirret om alt egentlig.

Skriv en ny kommentar

hits