Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DERE HAR PEIL
Det er ihvertfall helt klart at mange av dere har absolutt peil på speilrefleks. Det skal ingen ta fra dere. Utrolig morsomt å lese hvor mange forskjellige kameraer de ulike bloggere bruker. Jeg skal ærlig innrømme at jeg har null peil på speilrefleks.

Når jeg skulle spørre ekspeditøren om hjelp, lo han seg halv ihjel av mine spørsmål. Spesielt når han fikk vite hvorfor jeg skulle ha det i det hele tatt. Føler nesten at mange tar oss bloggere for å være tullinger noen ganger. Han sa:

- Til blogg? Haha. Herregud. Da holder det med vanlig digitalt. Til blogg trenger man ikke noe spesielle greier. Det er jo bare på nett.

Men jeg stod på mitt, tok frem smilet og krevde andre saker. Og det funket. Her sitter jeg med et speilrefleks som kommer til å ta bloggen til høyere topper. I tillegg er eieren veldig, veldig stolt♥ Selv med en konto som ikke er såå stolt.

Jeg fortalte dere at vi skulle ha hundebesøk i 14 dager? Vel her er han. Garp. Han er ikke så veldig glad i foto lenger. Var ihvertfall ikke noe samarbeidsvillig når det gjelder å ta bilder, men jeg prøvde så godt som overhodet mulig. Et sted går jo grensen. Selv for hunder også. Vi blogges senere da det er på tide med en liten kveldstur.

14 kommentarer

foreverkrissilife

02.jul.2011 kl.21:31

Ja speilrefleks er vanskelig, bruker hybrid litt enklere

Stian Törstad

02.jul.2011 kl.21:32

Det er faktisk slik at med speilrefleks er det morsommere å ta bilder også, fordi de blir som regel mye finere.. Digitalkamera er greit når du skal ta bilder mens du er på joggetur eller trenger å ha det i lomma liksom :p

Lise

02.jul.2011 kl.21:32

Du kommer nok til å lære mer etterhvert. Man trenger ikke å være ekspert når man kjøper sitt første kamera, så lenge man er villig til å utforske litt mer :-)

Iselin Kalstad

02.jul.2011 kl.21:34

Jeg har null niks peiling.

sjokoladeilomma

02.jul.2011 kl.21:36

Jeg kan ingenting om speilrefleks, annet enn at du får bedre bildekvalitet. Men det lærer du fort! Gleder meg til å se resultatet ;)

Therese Eikeland

02.jul.2011 kl.21:39

Så søt hund. Tenkte med en gang på den vi hadde før, men som vi måtte avlive i november i fjor. Utrolig trist men det var for det beste. God sommer! :-))

Camilla

02.jul.2011 kl.22:27

Fint bilde:)

HeleneFotografi

02.jul.2011 kl.22:48

Det er bra du kjøpte et speilrefleks, for jeg merker alt for stor forskjell mellom det og digital. Men det er jo mange som meg, begynner med digital og når man har kommet på det neste steget innen fotografi så kjøper man seg et speilreflekskamera :)

Karmaliving

02.jul.2011 kl.23:10

hehe:) han var lik min hund kaisa:)

Trine - Foto

03.jul.2011 kl.03:40

Syns at grunnen til at du skulle ha et speilrefleks er litt for tynn!:) No offence.

Men når du kjøper et speilrefleks så holder det ikke å kjøpe hus og kit objektiv, for å få et speilrefleks som tar helt perfekte bilder må du opp i 10 000 vertfall! Så til ditt bruk ville jeg heller valgt et Hybrid-kamera, akkurat samme som speilrefleks men du trenger ikke bytte objektiv.

frkreyes

03.jul.2011 kl.06:58

Trine:

Skrev aldri at jeg MÅTTE ha speilrefleks fordi bloggen ABSOLUTT måtte ha det. Det var det jeg hadde bestemt meg for på forhånd og da ville jeg ikke ha en selger som skulle få meg til å kjøpe digitalt fordi han syntes å blogge var noe barnslige greier.

Ikke trenger jeg noen super perfekt speilrefleks da de bildene den nye tar er 1000 X bedre og eieren er mer en fornøyd med det. Så kan de som er avanserte fotografer holde seg til de bedre versjonene.

Jeg burde da absolutt kunne velge hva enn jeg har lyst på, speilrefleks eller ei uten å måtte ha noe som helst grunn for det. Så lenge jeg betaler for det selv, med mine egne penger, uten kreditt eller andres penger, er det vel opp til meg hva jeg kjøper. Det samme som at det er opp til andre hva de bruker.

Marte

03.jul.2011 kl.22:03

Her har du skaffa deg eit Nikon D5100, right?

Eg har akkuratt samma, det er superbra! ;)

frkreyes

03.jul.2011 kl.22:16

Marte:

Hittil er den suveren. Bildene på innlegget "vinneren av Justloveit konkurransen" ble tatt med det kameraet. Men, jeg skal ærlig innrømme at jeg syntes den er litt anvansert kanskje. Så mye jeg må sette meg inn i. Den er ihvertfalle den beste jeg noen gang har hatt :)

camilla

03.jul.2011 kl.23:04

Haha, digga responsen! "Til blogg? Haha. Herregud. Da holder det med vanlig digitalt" HAHA!

Gud, for en herlig hund du har! :)

Skriv en ny kommentar

hits