Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BORTE BRA MEN HJEMME BEST


//Smykker JustLoveit♥//

Det var som samtalen jeg og Robin hadde iste over hva vi har fått gjort i Bali og hjemreisen imorgen. Begge var ganske enige i at ingen av oss kom til å felle noen tårer når vi endelig sitter på flyet som har snuten sin til Norge.

Vi har fått sett en del av Bali pluss litt til. Blitt kjent med masse fine mennesker og ledd oss gløgg ihjel av andre. Begge har blitt slått av bølgen uten at vi visste om det. Spist god mat, men også ikke så god mat og konkludert at dette er den beste ferien vi begge har vært på. Uten tvil. Like fort konluderte vi med at det skal alikevel være super deilig å komme seg hjem igjen. Til sin egen seng. Slippe koffert. Slippe å pakke opp og ned. Slippe slitsomme selgere og slippe mer restaurant besøk. Ihvertfall for en stund.
 Nå venter leiligheten vår på Majorstuen oss. Inni leiligheten får vi snart en hund på besøk som heter Garp. Han skal være bygutt i 14 dager og jeg kan ikke vente med å ta med han til Sognsvann, nyte stilleheten og nyte naturen. Gosj, som jeg gleder meg. Men avreisen er ikke før imorgen. Inntil da gjelder det bading i havet. See you soon♥

6 kommentarer

It's me not you.

29.jun.2011 kl.08:23

herlig! Lykke til å dra hjem imorgen (: ha en fin flytur!

Ida Charlotte

29.jun.2011 kl.08:28

Herlig :)

Kos deg :)

♥ Lizbeth Osnes

29.jun.2011 kl.08:46

Kos deg MASSE, og ha en superfin dag :)

fridathestar

29.jun.2011 kl.11:54

Kos deg :)

Camilla

29.jun.2011 kl.15:05

Ha deg gøy:)

Lena Johansen

29.jun.2011 kl.16:02

ååå du er så utrolig pen! misunner deg!! :D

helt enig, borte er bra, men hjemme er best!

Skriv en ny kommentar

hits