Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KEEP YOUR FRIENDS CLOSE, BUT YOUR TOILETPAPER CLOSER.


Du har kanskje hørt utsagnet "Keep your friends close, but your enemies closer"? I Bali bytter jeg ut enemies med toalettpapir, rett og slett fordi de er så vennlige her at man ikke føler noen frykt (ikke vær naiv heller) men, også fordi de ikke bruker toalettpapir overalt i Bali slik som vi gjør i Norge.

Ofte har de kun en liten spyler på toalettet som man opprinnelig skal bruke. Og der kan man stå, med rumpa bar og ingen toalettpapir, men kun denne spyleren.

Nå har vi bodd på to ulike hoteller og begge har hatt toalettpapir vedsiden av.

Derfor ha alltid litt papir liggenes i vesken som du allerede har tatt med deg fra hostelet/hotellet. Eller ta noen servietter fra restauranten du nylig besøkte. Da har du sikret deg en god toalettopplevelse i Bali og ingen flauheter. Når du bruker papir, vær oppmerksom på at doene deres kan tette seg. Det står som regel lapp/plakat om det på toalettdøren deres fra før av. Ta deg en minutt og se etter de.

-Frkreyes

7 kommentarer

- anneogtherese

22.jun.2011 kl.04:28

takk for tips, kjære deg! er ikke den spyleren litt ekkel? :s

frkreyes

22.jun.2011 kl.04:42

Hahaha jo jeg syntes det. Eller, for å være helt ærlig syntes jeg den er super ekkel. Derfor har jeg papir med meg uansett hvor enn jeg er hen.

SaraCrohnsAlexandra

22.jun.2011 kl.06:15

Da vet jeg det! Er sånn i Thailand også. Spylere, også tetter doene seg lett. Men nå går jeg alltid med papir i vesken fra før av da :P

frklillemone

22.jun.2011 kl.09:21

Kjempe lurt tips d der ! :)) Har heldigvis ikke opplevd noe sånt enda da :D

Maria Bøllefrø

22.jun.2011 kl.11:44

hahahaha nei så ekkelt! x)

guroha

22.jun.2011 kl.12:03

hahaa æssj <3 god sommer

Camilla

22.jun.2011 kl.14:22

Fint Tips:)

Skriv en ny kommentar

hits