Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

UKENS MANDAGSBLOGGSelvom jeg er i Bali betyr ikke det at ukens mandagsblogg har ferie. Snarere tvert imot. Denne uken har jeg valgt ut bloggen til gjsilje.blogg.no.

Grunnen til dette er fordi hun sliter litt med blogglysten om dagen og jeg kan kjenne meg godt igjen. Det kan vi kanskje alle? Når motivasjonen er på bunn trengs det bare noen par kommentarer eller en hendelse som får den opp igjen. Vi får håpe at denne hendelsen hjelper.

Når Silje meldte seg på Ukens mandagsblogg skrev hun til meg at hun begynte å blogge fordi den var noen i klassen hennes som hadde blogg. Dette fant hun interessant og begynte med en blogg som hun pr dags dato ikke har lenger.

Ting du kan finne på bloggen er hennes hverdag og alt som skjer underveis. Når det kommer til blogger som inspirerer henne var det ikke noe vanskelig å si at det var bloggere som charlotteeolseeeen.blogg.no, lenerg.blogg.no, ruth09.blogg.no, kmalin.blogg.no, ungdomsperioden.blogg.no, mamma1991.blogg.no. Psst, hun leser også bloggene til sine bloggvenner.

Du kan bli bedre kjent med Silje HER.

Husk at du kan også kan bli Ukens mandagsblogg. Les mer HER.

Lykke til♥

5 kommentarer

ingida

20.jun.2011 kl.16:10

Skal ta en titt :-) kjenner meg igjen med det om blogglysten ja, det gjør vi vel alle i blandt :)

<3RAGNAE-legg meg til som venn!

20.jun.2011 kl.16:11

håper hun får igjen blogglysten :D

Birgitte Melum Sørvik

20.jun.2011 kl.16:27

så koselig :)

TanyaRM

20.jun.2011 kl.16:37

skal gå innom :)

<3 Silje

20.jun.2011 kl.17:19

så utrolig koselig at jeg ble ukens mandagsblogg!

sv; ja, sant.. men jeg tror jeg vet hva jeg skal gjøre.. men skal tenke på det! utrolig koselig at jeg ble mandagsbloggen da! :)

Skriv en ny kommentar

hits