Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

UKENS MANDAGSBLOGG INGVILD FISKERSTRAND

Photobucket

Selvom det er pinse, er det ingen grunn til å ikke kåre ukens mandagsblogg. Ser det er mange av dere som har diverse spørsmål ang Bali turen imorgen og jeg tar meg gjerne litt tid til å besvare dem senere idag, men først skal vi til en blogger som hete ingvildfiskerstrand.blogg.no.

Ingvild er en jente på 16 år som kommer fra Ålesund. Med engang man trykker seg inn på bloggen hennes forstår man raskt hva hun blogger om, nemlig sminke. Og du kan banne på at du ikke går ut fra bloggen hennes uten noen par raske og smarte sminketips.

Ingvild forteller videre at årsaken til at hun begynte å blogge var fordi hun ville ha noe å gjøre, samtidig som hun syntes det virket spennende.

Hun leser en del om sminke og skjønnhetsblogger fordi det er det som inspirerer henne og hennes blogg og samtidig innrømmer hun at hun leser få hverdagsblogger, rett og slett fordi det ikke interesserer henne like mye. Men, hun har et men her. Hun kan fort lese en hverdagsblogg, men da sannsynligheten stor for at hun allerede kjenner denne personen.

På slutten skriver hun:

- Favorittbloggen min er Lindas sminke.

Du finner bloggen hennes HER.

-Frkreyes

6 kommentarer

Marthe Hjelmeland <3

13.jun.2011 kl.15:31

kult :)

glowjenta

13.jun.2011 kl.15:34

Nice <3

Skal stikke innom den bloggen ;)
nais :)

Daniella Dias

13.jun.2011 kl.15:38

kult ! :-D

Helene KS.

13.jun.2011 kl.15:44

Vet hvem hun er:-)

Ingvild Fiskerstrand

13.jun.2011 kl.17:52

Wow tusen takk for at jeg ble ukens mandagsblogg. artig!! :D:D

Skriv en ny kommentar

hits