Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

HVORFOR HAR DU IKKE BLOGGET, FY DEG!Jeg kan faktisk ikke tro at dette er mitt første innlegg i hele dag. Og jeg har gjort det bevisst. Fikk en mail fra en leser som lurte på hva som skjedde ettersom jeg ikke hadde postet noe i hele dag og lurte på når neste innlegg kom. Grunnen ene og alene er fordi jeg har storkost meg med meg selv. Med mitt eget selvskap, tanker og følelser.

Jeg har brukt tiden til å se damer og jenter løpe etter bussen i høye hæler mens de forbanner seg over regnet som plasker ned i hodet på dem. By the way, gir dere cred for at dere i det hele tatt går med åpne sko mens dette uværet holder på.

Jeg har har brukt tiden til å glede meg over at de i Nor har knallvær, mens vi på østlandet regner bort. De får nyte det så lenge de kan.

Jeg har gått frem og tilbake over tre ganger for å hente ting, som jeg igjen har glemt hva var jeg skulle hente og igjen gått for å hente det.

Jeg har fått en fantastisk frokost fra kjæresten min som mener han er en dårlig kjæreste fordi han ikke greide å lage egg og bacon uten å brenne det litt.Er det ikke tanken som teller da baby? Syntes frokosten din var herlig♥

Jeg har ringt venninner og familie og hørt hvordan det går med de.

Jeg har lest favorittboken min som er Oprah Winfreys biografi at the moment og ledd, rynket på panna, undret, smilt og blitt skuffet. Ikke minst så har jeg hatt min egen lille feriedag idag og det gjaldt også fra bloggen i noen timer. Hva kan jeg si? Jeg har rett og slett bare nytet livet. og ikke minst ønsket min nye kjole velkommen inn i familien Reyes.


Ønsker deg en fin lørdag videre

8 kommentarer

julie stølan

11.jun.2011 kl.17:21

Så kosli at du har kost deg! Jeg har også mine dager til og med uten blogging, når ejg rett og slett har et liv istede for å sitte på en pc ;-D

Stian Ødegaard

11.jun.2011 kl.17:49

Her i Kristiansand er det SOL!

11.jun.2011 kl.19:30

her i sør regner vi bort? nei, ikke der jeg bor. her er det kjempe fint vær! og jeg bor 1 time unna kristiansand

StinaV

11.jun.2011 kl.19:45

fine bilder av deg :)

frkreyesblogg.no

11.jun.2011 kl.20:02

Mente selvsagt østlandet. Har tidligere bodd på sørlandet og det henger litt igjen merker jeg..

Viktoria ; *

11.jun.2011 kl.20:33

fine bilder av deg :)

Camilla

11.jun.2011 kl.21:17

Kul Kjole

Hanne Matilde

12.jun.2011 kl.22:08

Du er virkelig bare helt nydelig :-)

Skriv en ny kommentar

hits