Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TROPEVARME

Slik tropevarme som vi har i Oslo nå gir meg en følelse av Bali. Helt utrolig at det kun er en uke igjen til Bali fra og med imorgen. Merker jeg gleder meg. Kjenner Robin også trenger denne ferien. Det er mye som skal ordnes, pakkes og gjøres før jeg kommer meg til Gardemoen og kan ta av, men fy fader så deilig det kommer til å bli..

Sand mellom føttene, viten om at man har fri i tre uker fremover. Noen prosjekter i bakhånden. Prate med lokalbefolkningen. Bad, massasje, spa, god indonesisk mat og ikke minst en god bok i den ene hånden mens man holder en god partner med sin andre hånd. Turen kommer til å bli fantastisk. Cant wait. Ville bare komme innom for å ønske dere en god kveld og ikke minst en god natt..

19 kommentarer

Anna og Sanne

06.jun.2011 kl.22:50

du er heldig som skal til BALI:)

frkreyes

06.jun.2011 kl.22:51

Føler meg veldig heldig også.. Unner alle andre en like god sommerferie.

mrsxhaferi

06.jun.2011 kl.22:53

Hm... har ikke opplevd noe tropevarme i trøndelag enda, men håper den forflytter seg oppover ;) Så herlig at du skal reise til Bali :) Du får kose deg masse!!!! God natt til deg også

SaraCrohnsAlexandra

06.jun.2011 kl.22:55

Har vært sinnsykt varmt i Oslo ja. Deilig! Du skal være borte i tre uker ja, det er en god stund det. Men det blir nok deilig å komme seg litt bort og ikke minst oppleve masse! Klappe tigre skal du også :D

frkreyes

06.jun.2011 kl.22:57

SaraCrohnsAlexandra:

Hehe, klappe tigre og forhåpentligvis bade med frie delfiner.. Blir en utfordring med blogging ettersom jeg leste at nettet var dårlig, men slik er livet.. Hvordan endte squashen?

Carmen Aurora

06.jun.2011 kl.22:57

heldig! her i nord er det bare regn :(

frkreyes

06.jun.2011 kl.22:59

Carmen Aurora:

Huff, så kjedelig.. Ønsker dere masse varme og sol..

Angelica

06.jun.2011 kl.23:00

ah, høres himmelsk ut - selv om det er varmt og deilig her, er det noe helt annet å reise bort.. slapper av og senker skuldrene på en helt annen måte og ingenting som må vaskes, fikses, ordnes og jobbes.. kos dere masse :)

frkreyes

06.jun.2011 kl.23:02

missxhaferi:

Håper virkelig den flytter seg til dere også. Alle fortjener litt sol og varme. Du får bare ta deg turen til Oslo om du vil bli litt brun.. Gleder meg som en unge til Bali, spesielt når Robin nevner det hele tiden, hehe.. Så det blir spennende.

Sissel

06.jun.2011 kl.23:03

Du er knallheldig! Hvor lenge blir du der?

frkreyes

06.jun.2011 kl.23:06

Sissel:

Hei søte deg, blir der i 15 dager.. Skal innrømme og si at jeg er svært heldig. Kjenner på det og er takknemlig.

frkreyes

06.jun.2011 kl.23:10

Angelica:

Det er akkurat det. Det blir noe helt annet. Spiller ikke engang rolle om det bare skulle regne i Bali, jeg hadde stortrivdes alikevel. Alt vekk fra Norge om vante omgivelser er bare avslappende.. Takk, vi skal kose oss:)

SaraCrohnsAlexandra

06.jun.2011 kl.23:17

sv: Ja det er jo bare noe man er nødt til å leve med. Kommer ikke unna med det. Det er kronisk, så man kommer aldri til å bli frisk fra det. Slitsomt når man alltid må sørge for å ha en do rundt seg. Jeg ville jo til Afrika i vinter med mamma.. Men det tør jeg rett og slett ikke. Så sykdommen hemmer meg i ganske mye. Men lever så godt jeg kan da, til tross for alt.

Jaaa! Du må glede deg, og ta masse bilder. Nei er ikke alltid like greit med internett over alt i verden. Men da har du hvertfall masse å blogge om når du kommer hjem igjen og sikkert over 1000 bilder! Gleder meg til å se og høre om det.

Det gikk supert, var veldig sliten etterpå. Men det var gøy, og jeg klarte å slå ballen inn i leggen til mamma.opsii

Sandra Børstad

06.jun.2011 kl.23:18

Sv: tenkt om man kunne trykke en knapp så hadde du blitt i min kropp og jeg i din? Himmelskt!:)

Nei, jeg ligger ikke på den :) Hehe, søta!

Åh, du har det bildet jeg ønsker meg! Det i bakgrunnen der :) Jeg vil også til Bali!

frkreyes

06.jun.2011 kl.23:24

Sandra Børstad:

Om man kunne det hadde jeg vært i himmelen. Jeg syntes det er svært merkelig at du ikke er der. Du har jo mange lesere. Ikke minst mange som kommenterer. Om jeg blir en toppblogger engang, skal jeg anbefale deg. Men nå kaller sengen. Denne ung jenta (eh) må legge seg..

Sandra Børstad

06.jun.2011 kl.23:29

Sv: Hehe, det høres kjempe bra ut! Ja, du får sove godt da :) Og du er ennå ung :D

SaraCrohnsAlexandra

06.jun.2011 kl.23:30

Ja, det er ikke lett å få tak i en toalett her i Oslo hvertfall. For det første må man jo finne frem penger for å gå på do i byen på oslo city osv. Og på mc donalds/burger king må man jo kjøpe noe å få kode på kvitteringer. Det er egentlig litt håpløst. Har do kort faktisk, men ble nektet å gå på do på et hotell i byen og da ble jeg forbanna egentlig. Jeg har hatt det siden 2006, men fikk først i 2007 diagnosen :) Legene vet ikke hva det kommer av. :/

Hahah, ja. Holdt på å slå rekkerten i ansiktet hennes også! Uff.. Men ja bra kondis trening, jeg var jo illrød i ansiktet og så blaut.

SaraCrohnsAlexandra

06.jun.2011 kl.23:34

Skulle ut på sånn safari og oppleve hvordan de bor osv. Så tror det bare ville vært ørken osv. Ikke så kjekt! Men en dag skal jeg uansett hva dra til afrika å overalt for den saks skyld! :)

Camilla

07.jun.2011 kl.00:25

Her kom regnværet tilbake,og nå er det tett tåke:(

Skriv en ny kommentar

hits