Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

THE STORY ABOUT ME

Jeg er en jente på 26 år som heter Candida M Reyes Brand. Opprinnelig er jeg fra Den Dominikanske Republikk, men kom til Norge da jeg var 3 år gammel en kald vinterdag. Nærmere bestemt er jeg født 21.januar 1985 og til de som lurer, er jeg en ekte vannmann.Jeg kommer fra en helt fantastisk familie, og ikke minst to helt fantastiske, sterke og herlige søstere. Jeg flyttet ut fra mor da jeg kun var 17 år gammel og den største drømmen var å utdanne meg som reporter og bli den neste Oprah Winfrey. Dermed bestemte jeg meg for å slutte med fotballen på høyt nivå og heller konsentrere meg om studier uten noen forstyrrelser. Jeg pakket alle sakene mine, forlot Oslo, eksen og gode minner og reiste avgårde med drømmer om å bli The neste programleder.

Dermed gikk turen til Sørlandet, nærmere kalt Kristiansand. Startet studiene på Gimlekollen Mediehøgskole, ble kjent med mange herlige mennesker og utdannet meg som reporter/journalist. Selv om jeg fant fort ut at jeg var svært kreativ, var ikke journalistikken det jeg ville gjøre akkurat . Derfor har jeg lagt det litt på hyllen for øyeblikket og jobber nå som innkjøps assistent hos Dressmann XL. Store klær til store motebevisste menn liker jeg å kalle oss.

De som står meg nærmest kaller meg både for Candy og Candida, men det er Candida som er mitt ekte navn. Candida Manzueta Reyes. Skal jeg være helt ærlig så trives jeg best med kun Candy, så kall meg gjerne bare det. Mange lurer på om jeg kan spansk flytende ettersom jeg er fra Dominikanske Republikk, men det kan jeg altså ikke. Så vet du det.Noen av dere har kanskje lagt merke til verdens skjønneste mann som dukker opp her på bloggen i ny og ne. Han heter Robin.. Han er jeg så heldig å ha som samboer og som min bestevenn. Robin og jeg møtte hverandre for snart 3 år siden og nå bor vi sammen på Majorstua i Oslo og nyter livet sammen.

 Når du leser denne bloggen vil du følge meg både på godt og vondt. Jeg elsker å shoppe, trene, elsker de ekte, gode vennene jeg har og elsker å reise. Om det skulle være noe du lurer på, kan du kontakte meg på candida_reyes_brand@hotmail.com eller på candidareyes3@gmail.com.

8 kommentarer

Taiba

03.jun.2011 kl.17:59

:)

JDBNSN

03.jun.2011 kl.18:00

det var koselig å høre din histore , candy!:-)
du har en kjempe fin blogg :)

Lise

03.jun.2011 kl.18:20

Så kjekt å lese :-)

StinaV

03.jun.2011 kl.18:31

fine bilder

Nathalie Sandal

03.jun.2011 kl.20:30

Koslig å lese! :) Du er kjempe pen!

Nathalie - Sangbloggen
Fine bilder , det var gøy og lese! :)

maddizblogg

05.jun.2011 kl.18:58

Så fine bilder :-)

Skriv en ny kommentar

hits