Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MANCHESTER VS BARCELONA...Dette innlegget kommer til å handle om mange ting, men jeg begynner først min kjære, fantastiske Frank som har mange gullkorn kommentarer på bloggen min. Vi kan først starte med den siste kommentaren han presterte å skrive som var:

"Ingen av dere ser spesielt veltrente ut! Tror ikke treningen går så smurt.. Valpe fett og mann i liten fotball drakt! Sånt ser jeg på med forrakt! Du vil prøver å bli ny forside pike det er noe Frank kan like! Kom deg på forsiden av det nye... Da kommer jeg til å r.... mye

Jeg har en kropp som er helt på topp, ved siden av meg blir mannen din en sopp.. Dere kan løpe så mye dere vil, gjør som Jan Teigen løp mil etter mil

Miss you baby!"

Kjære Frank, jeg syntes det er veldig koselig at du legger igjen en eller to kommentarer på bloggen min, men noen ganger må du kanskje begynne å lese innleggene også. Verken Robin eller jeg har noen veltrente kropper, men det er kanskje derfor vi trener da din DORK! Ikke bare det, men når har du egentlig tenkt til å skaffe deg et liv? Har du virkelig ikke noe annet viktigere å gjøre? Forstår at du syntes det er morro og diverse men, det må da være andre viktigere ting å gjøre enn å følge bloggen min. Følg istedet en bloggdame som har kroppen til en Victoria Secret modell. Er helt sikker på at du får mer ut av det. Du kan sende meg takkekort senere. Ingen hast.
Når det er sagt, så kan jeg med glede fortelle dere alle at jeg endelig har fått noen gode råd fra svigerfar om hvordan man kan blogge uten å ha nett. Man bruker nemlig mobilen istedet. Fantastisk! Det jeg har gjort/lært er å koble mobilens nettverk til macen også er man på nett. Svigerfar, you are my lifesaver! Så jeg trenger ikke å sette meg på en cafè og lure meg til nettet deres. Er så lykkelig. Det er utrolig hvor handicapet man blir uten nett. Nesten litt flaut.
Mange av dere lurte på hvilken app jeg bruker når jeg blogger fra mobilen. Det er blogg.no app men de har ikke lansert den enda. Jeg er en av de 10 stykker som fikk teste den ut først, før Apple godkjenner den. Regner med at appen er rett rundt hjørnet. Så fortvil ikke.


//Skjorte fra Cubus/Kjole fra H&M/Sko fra Barcelona//


Men nå, ut og finne gode sitteplasse for ÅRETS kamp. Barcelona Vs Manchester United. Jeg heier selvfølgelig på Barcelona.

Hvem heier du på?

12 kommentarer

IDA SOFIEE

28.mai.2011 kl.17:40

jeg heier ikke på et spesielt lag.. men tror at barca vinner :P

Benedikte

28.mai.2011 kl.17:44

Jeg er United supporter, men elsker å se Barca spille! Sånnsett kunne vell ikke lagene i finalen vært bedre :D Tror det er Barca som trekker det lengste strået, nok en gang.

frkreyes

28.mai.2011 kl.17:46

Til Benedikte. Veldig bra kommentar du hadde der. Jeg tror også Barca trekker det lengset strået, men når jeg virkelig kjenner etter så håper jeg bare det blir mange mål og ikke minst en spennende kamp.

frkreyes

28.mai.2011 kl.17:48

Ida Sofie:

Bare det blir en bra kamp er jeg fornøyd.

StinaV

28.mai.2011 kl.17:58

man - u ♥

Madeleine

28.mai.2011 kl.18:06

Så fint at du meldte deg på topp-lista mi !(:

Madeleine

28.mai.2011 kl.18:07

Fine bilder (:

funderier

28.mai.2011 kl.18:13

Fint innlegg og kanskje en rett kommentar til din "venn". Vi får holde oss til sak, og ikke person. Ha en god ettermiddag.

Irene

28.mai.2011 kl.18:54

Tror United vinner :)

Christine

28.mai.2011 kl.20:00

Barcelona :)

KATRINE PEDERSEN

28.mai.2011 kl.21:11

Herrelighet, du er jo vakker! Ikke ta deg nær av det han skriver. Utrolig umodent, snakk om å kjede seg.

Therese

29.mai.2011 kl.00:39

fin du eer!!

Skriv en ny kommentar

hits