Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ANSIKTSMASKE

Etter en vellykket joggetur med Robin rundt Sogsvann, må jeg si at det var utrolig deilig å få det unnagjort. I begynnelsen ville jeg inderlig og virkelig ikke løpe. Prøvde å hjemme meg under pleddet på sofaen og håpet på at Robin skulle glemme det løftet jeg gav han idag tidlig. Nemlig å løpe med han. Jammen meg har han god hukommelse når det gjelder ting jeg lover og dårligere når det gjelder ting jeg har bedt han om å rydde hjemme, hehe.. Men, jeg fullførte 5,8 og dessverre ikke 9km som jeg prøvde på. 5,8km er bettre enn ingenting.

Noen av dere lurte på hvor jeg hadde fått tak i treningsoverdelen min. Den fikk jeg fra Robin. Han løp Holmenkollen stafetten og man kan trygt si den toppen var noe trang for han. Lo meg halvt ihjel der han stod med toppen langt oppi halsen nesten. For å få den trøya må man nok jobbe for Aker Solutions dessverre.

Som dere kan se er det ansiktet sin tur til å få litt pleie. Jeg bruker disse ansiktsmaskene. Du får kjøpt dem på H&M, Vita og Cubus. Ikke koster dem mye heller. Snaue 20-30 kroner. Utrolig verdt pengene og ansiktet føles ut som en babyrumpe senere. Sminken sitter bedre på ansiktet og porene renses.


Påfør masken på ansiktet, hold det unna øynene og vask det av med lunkent  til någenlunde varmt vann. Man bør egentlig ta en ansiktsmaske 1-2 ganger i uken med så mye shit som vi påfører huden daglig pluss mye annet vi får fra luften. Der må jeg skjerpe meg. Kan ikke huske sist jeg tok maske.
Ville bare ønske dere en god natt. Må vaske masken av. Vi snakkes imorgen.

8 kommentarer

Helene & Espen

23.mai.2011 kl.22:48

jeg elsker ansiktmaske :D

M to the adina - bloggen om alt

23.mai.2011 kl.22:48

Alltid deilig med pleie etter en joggetur :)

Irene

23.mai.2011 kl.22:52

Ansiktsmaske er herlig :)

minplanking

23.mai.2011 kl.23:37

Så deilig, ble misunnelig nå!
Natta <3 Så fint bilde også :P

Malene Høie

24.mai.2011 kl.00:10

Elsker ansiktsmasker! :D

God natt!

Amalie farstad

24.mai.2011 kl.00:19

jeg selv elsker ansiktsmasker, men som oftes bruker jeg tankrem. fordi det hjelper mot kviser :)

frkreyes

24.mai.2011 kl.18:25

Amalie farstad:

Ah, jeg leste et sted om at det bare var en myte ang det med kviser og tannkrem. Men, åssen føles huden etterpå? Friskt? Takk for tipset:)

Skriv en ny kommentar

hits