Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

OPPSUMMERING
Da var svigers utefra leiligheten, så tenkte jeg kunne skrive et raskt og enkelt oppsummering fra helgen. Vi begynner med fredagen.Var selvsagt veldig sliten og trøtt, men happy som en blomst for at endelig hadde helgen kommet. Planene var at jeg og Robin skulle ha kjærestekveld sammen, noe som endte opp i filmen Australia hjemme. Veldig kos, men ikke akkurat kjærestekveld. Så vi bestemte oss for å ha det på lørdagen istedet. Lørdagen kom og jeg fikk en sms fra min vakre søster som spurte om søster date lunsj/brunsj. Jeg stakk innom jobben hennes og ble der en evighet.

Men det gjorde ingenting, da jeg fant mine desiderte fav mikke mus solbriller for sommeren til kun 10 kroner.

Spurte dere om hva dere syntes om dem og det var delte meninger. Morsomt at mange syntes de var kule, men kunne ikke bruke dem selv. Søte er dere. Deretter begynte jeg å ordne håret. Jeg og Robin skulle tross alt ha kjærestekveld. Poset for kameraet og greier.

Men det endte ikke opp med kjærestekveld, da Awat lurte på om vi ville ha besøk. Vi sa selvsagt ja og deretter ble kjærestekvelden forskjøvet. Hun kom over på overnatting og middag.

Som dere så, hadde jeg brukt en haug av tid på å rulle opp håret ettersom jeg trodde kanskje vi skulle ta turen ut på byen og rocke foten. Helt til jeg forstod at slappis nummer en (Robin) og slappis to (Awat) gjespet som noen party booper mennesker og ikke ville ut. Ble ståendes å se på alle de andre party menneskene istedet. Det kunne ha vært meg.

Morningen og jeg kom meg over sorgen med en god søndagsfrokost. Det ble et suksess med både bacon og eggerøre. Men, hvem er det som har en storfrokost uten vaffel? Ikke vi ihvertfall.Deretter ringte min fantastiske søster og lurte om jeg ville være med en liten tur til en loppis/kampanje. Det var noen som arrangert loppis for barna i Brasil, noe jeg selvsagt ville støtte. Så vi hentet nevøen vår og tok turen ned. Og der fant jeg dem. My lovers.

Til en verdi av 100 kroner. Jeg gav hundre kroner. Det er helt fantastisk. Det er av ekte skinn, ubrukte og i min størrelse. Men jeg kunne ikke bare shoppe. Måtte komme meg hjem igjen ettersom jeg inviterte svigers på besøk. Så lagde lasagn med masse salat.

Og nå er det på tide å legge seg. Vi sees imorgen

5 kommentarer

Sissel

22.mai.2011 kl.23:21

Det at du dropper en kjærestekveld for at ei venninne trenger deg sier så utrolig mye om hvor god venninne du er og at du har et stort hjerte:-)

Camilla

23.mai.2011 kl.00:44

Elsker Vafler:D Fine bilder:D

anette - 19 år og alenemamma

23.mai.2011 kl.06:27

fin blogg med utrolig fint disign:)

fotomm-kommenterer tilbake ;)

23.mai.2011 kl.08:06

Hørtes ut som en fin helg! :)

frkreyes

23.mai.2011 kl.18:29

FoToMm:

En knallhelg.

Skriv en ny kommentar

hits