Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BLI VURDERT AV SILJE

Jeg kommer ikke over den herlige følelsen av å vite at det faktisk er helg. Det er helg folkens. Det er tid for å slappe av, ta vare på seg selv, andre, familie, venner, alle firbente og tobente også for den saksskyld. Det eneste jeg mangler merker jeg, er Robin. Dessverre jobber han overtid idag også, men om noen timer, så skal vi bare kose oss. Kanskje blir det en joggetur etterfulgt av god mat, drikke og kino. Først vil jeg bare ha han hjem. Men i mellomtiden skal jeg nok greie meg med én episode eller to av frustrerte fruer.

Når det er sagt så vil jeg benytte de siste setningene av dette innlegge til å skryte av en annen blogger. Jeg syntes vi bloggere er og burde bli flinkere til å linke og skryte av hverandre når vi gjør noe bra noe. Så jeg begynnerer med Silje. Silje er eieren bak bloggen http://gjsilje.blogg.no/ og når hun her om dagen sendte meg en mail der det stod:

"Hei! 

Jeg er Silje ifra www.gjsilje.blogg.no. Jeg lurer på en ting. Jeg skal vurdere bloggen din i de nærmeste dagene, og må nesten ha bilde av hvordan bloggen din ser ut. Jeg får ikke til å laste opp bloggen din m/ header og hele pakka, for internettet her er ikke helt som den skal.
Mange klemmer fra Silje, og tusen takk på forhånd!"
Skal innrømme at det første jeg tenkte var:
- Åh, nei, ikke enda flere av de som reklamerer for sin egen blogg. Vi alle kjenner det på kroppen når det renner inn kommentarer av de bloggerne som ikke tar seg to sekunder engang for å lese innlegget man bruker mye tid på. Men av en eller annen grunn tok jeg meg tiden til å gå inn på bloggens hennes og angrer ikke et sekund. Jeg ble så imponert over hvor flink hun er til å uttrykke seg via ord for å bare være 13 år og ikke minst hvor saklig og ærlig hun er. Så Silje, du er kjempeflink. Om du vil ha en saklig og veldig god vurdering av bloggen din, anbefaler jeg deg å ta en tur til bloggen hennes. Hvem vet, kanskje vurderer hun deg også og gir deg noen par råd og tips. Du kan sjekke ut bloggens hennes HER.
Klem

12 kommentarer

fine bilder<3

frkreyes

20.mai.2011 kl.17:37

Hanna Juliussen:

Takk Hanna. God tur på hytta.

silju97

20.mai.2011 kl.17:59

fine bilder og god tur :D

Silje, 13 år og blogger!

20.mai.2011 kl.18:04

Aww, jeg sier det igjen! Jeg blir rørt av å lese og å høre sånt :')

Tusen takk for at du anbefaler bloggen min videre! :)

kinam

20.mai.2011 kl.18:12

heisann;)

jeg visste ikke at du blogget ;) så gøy. hvordan går det med deg, looong time no see;)

jeg blogger også;)

masse klemmer fra meg;)

Martine

20.mai.2011 kl.18:18

Wow, så bra at du tar deg tid til slikt, ELSKER å lese om sånt som dette, for er jo helt enig! :) Skal inn på bloggen hennes NÅ! :)
Takk for tipset ;)

Du og blogger ganske bra!

Ha en fin kveld =)

entermyblog

20.mai.2011 kl.18:57

Fine bilder :)

frkreyes

21.mai.2011 kl.10:16

Maren ... Kommenterer du komme:

Det var hyggelig å høre Maren.

frkreyes

21.mai.2011 kl.10:17

Martine:

Ikke sant? Jeg syntes man skal gjøre litt slike ting. Takk for rosen :)

frkreyes

21.mai.2011 kl.10:18

kinam:

Hei Kinam,

Så koselig å se deg her. Det går kjempebra her, noe små opptatt med jobb, trening etc.. Veldig long time no see, hva holder du på med nå?

Stor klem

frkreyes

21.mai.2011 kl.10:20

Silje, 13 år og blogger!:

Ikke noe å takke for Silje. Bare hyggelig.

Skriv en ny kommentar

hits