Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GRATULERER MED DAGEN NORGEPersonlig er jeg ingen 17.mai jente. Aldri laget noe stort fuss ut av det, men syntes selvsagt at de menneske som bidro til å firgjøre Norge fra Sverige fortjener å bli hedret på en dag som dette. Uten dem er det ikke sikkert vi hadde hatt denne friheten som vi har idag, men når det er sagt, så blir det til at jeg og Robin kommer oss ut av huset for å besøke familien. Etter at nevøen min kom til verden har det bare blitt slik at jeg ser dem i parken, storkoser meg med is, kaffe, kake, leker litt og går videre til neste familiemedlem, og slik blir det i år også. Robins bestemor havnet på sykehuset i forrige uke, så vi tenkte å reise ned med en cupcake eller to og overraske den nydelige damen.

Robin er ikke i kjempehumør stakkars. Han aner ikke hvorfor han er slik, men dårlig humør har han vært i snart to dager. Gosj, man går litt på tærne her i huset, men jeg har sikkert vært slik jeg også, så det eneste jeg gjør er å trøste han. Imidlertig på dette bildet har han det kjempemorro.Selvom han stolt holder strykejernet er det absolutt ikke han som har strøket sin egen skjorte idag. Det var nemlig meg. Som jeg sa til han og som jeg sier stolt til dere, så er jeg elendig på å stryke. Jeg har å stryke og dermed blir det heller ikke så bra. Kort fortalt, så skulle også dette innlegget bli kort og dermed avslutter jeg det med å ønske dere en fantastisk 17.mai videre. Vi blogges.

Hilsen Candy&Robin.

2 kommentarer

SaraCrohnsAlexandra

17.mai.2011 kl.17:17

Utrolig koselige bilder! Like vakker som alltid. Håper du koser deg masse i dag :) Er heller ingen 17 mai jente. Selv har jeg vært på jobb og kunne like gjerne jobbet dobbelt! :P

Lillemone

18.mai.2011 kl.22:23

Har sagt det før, og sier det igjen, dere er utrolig søte i lag :) Kjempe fine bilder av dere, elsker kjolen din jooo! :)

Skriv en ny kommentar

hits